Angel Falls: A Novel Holiday (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Ράιτ, με τους Τζεν Λίλυ, Κάρλο Μαρκς, Έρικ Κλόουζ, Ρέητσελ Κρώφορντ, Μαρία Συργιάννη, Ζακ Σμάντου.

Στην πόλη του Έηντζελ Φωλς, οι άγγελοι επιστρέφουν, αυτή τη φορά για να σταθούν στο πλευρό της συγγραφέως Τίνα Φίνεγκαν που ταξιδεύει έως εκεί, στη γενέθλια πόλη του άντρα της που έχασε πρόσφατα, ώστε να νιώσει λιγότερο την απουσία του τις μέρες των γιορτών. Στο μεταξύ, η νεαρή Χάνα Πρέσμαν, ιδιοκτήτρια του οικογενειακού εκδοτικού οίκου της πόλης, ενθουσιασμένη με την άφιξη της αγαπημένης της συγγραφέως στο Έηντζελ Φωλς, σκέφτεται να την προσεγγίσει για να συνεργαστεί μαζί της. Ξαφνικός αρωγός της στην προσπάθεια αυτή στέκει ο παιδικός της φίλος Ράυαν ΜακΝτόναλντ που επιστρέφει κι αυτός για τις γιορτές στην πόλη, ύστερα από 10 χρόνια απουσίας στη Νέα Υόρκη όπου έκανε την καριέρα του σε έναν μεγάλο εκδοτικό οίκο. Οι ζωές των τριών αυτών ανθρώπων θα μπλέξουν τρυφερά εν όψει μιας νέας χρονιάς και νέων ευκαιριών για ευτυχία. 

Στη γραφική και καλοσυνάτη πόλη του Έηντζελ Φωλς είχαμε πρωτοταξιδέψει σε μια άλλη χριστουγεννιάτικη τηλεταινία, όπου ένας άλλος άγγελος, γυναίκα αυτή τη φορά, είχε ανακατευθεί καλοπροαίρετα με τις ζωές των κατοίκων της. Ήταν λίγο πιο παιχνιδιάρα η πρώτη ταινία, σε σύγκριση με τούτην εδώ, η οποία εστιάζει περισσότερο στο love story των βασικών πρωταγωνιστών και λιγότερο στην εξ ουρανού δράση των αγγέλων -μην σας πω κιόλας ότι ο ρόλος του συγκεκριμένου απεσταλμένου είναι καθαρά διακοσμητικός. Ως προς αυτό λοιπόν, η σύνδεση με τη θεματολογία του πρώτου φιλμ δεν μπορώ να πω ότι πέτυχε θεαματικά. Το love story όμως είναι τρυφερό, ο πρωταγωνιστής είναι πολύ όμορφος, όπως συμπαθέστατος είναι και ο ρόλος της συγγραφέως που προσδίδει την απαραίτητη νότα συγκίνησης στην ιστορία. Τρυφερό και ευχάριστο έως το τέλος, αλλά χωρίς να υπάρχει λόγος να εμφανίζεται ως sequel. Και χωρίς αγγέλους, μια χαρά στέκει από μόνο του. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)