Winter's Dream (2018)


Αισθηματική τηλεταινία της Crown Media γυρισμένη για το Hallmark σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Γουίνινγκ, με τους Ντην Καίην, Κρίστυ Σουάνσον, Λίζυ Μπόυς, Λώρα Μπέρτραμ.

Η Κατ Μίλλερ έχει προσαρμοσθεί σε μία μέτρια ζωή χωρίς εξάρσεις. Έχοντας εγκαταλείψει για πάντα τον πρωταθλητισμό στο σκι, απασχολείται στο κατάστημα με είδη χειμερινού αθλητισμού που έχει ο πατέρας της στην πόλη όπου μεγάλωσε και όπου προπονεί εθελοντικά μικρά παιδιά στα πρώτα τους βήματα στο σκι. Ακόμα και η πόλη της ζει μέσα στη μετριότητα, αφού τα πάντα επισκιάζονται από το μεγαλείο και την πολυτέλεια ενός μεγάλου τουριστικού θέρετρου που βρίσκεται κοντά τους. Έτσι λοιπόν, παραμονές της μεγάλης -για την πόλη- χειμωνιάτικης γιορτής στην οργάνωση της οποίας συμμετέχει, η Κατ γνωρίζεται τυχαία με τον διαφημιστή Τάυ Ντέκερ που έχει έρθει εκεί με την κόρη του την Άννα για να προπονηθεί στο σκι από μια μεγάλη ολυμπιονίκη και παλιά φίλη τής Κατ, που ξέφυγε από τη μέτρια ζωή της μέτριας πόλης. 

Αξιοπρεπές αισθηματικό φιλμ σε οικογενειακή συσκευασία, καλογυρισμένο, αλλά χωρίς εξάρσεις και συγκρούσεις. Τα πάντα κυλούν αναμενόμενα και με περίσσια ευγένεια, τουλάχιστον όμως στα φυσικά, καναδέζικα, χιονισμένα τοπία που δίνουν τον τόνο και το ύφος στον χώρο και τον χρόνο της δράσης, μακριά από επιτηδευμένα πλατώ. Η Κρίστυ Σουάνσον στον ρόλο της Κατ προσδίδει μια δόση ρεαλισμού με την ερμηνεία της, απέναντι σε έναν μονίμως πρόθυμο, καλοπροαίρετο και χαμογελαστό Ντην Καίην. Ωραία φάτσα και ρόλος είναι και αυτός της Λώρα Μπέρτραμ, που υποδύεται την άσπονδη φίλη και συναθλήτρια της Κατ, που όμως μένει ανεκμετάλλευτος και παρασύρεται ταχύτατα και αυτός σε μονοπάτια (για να μην πω πίστες) καλοσύνης.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)