My Christmas Inn (2018)


Ελληνικός τίτλος: Χριστούγεννα στο Πανδοχείο

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Hybrid για το δίκτυο του Lifetime σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Τία Μάουρυ, Ρομπ Μέυς, Μέλανι Νέλσον, Ντέηβιντ Στάρζυκ.

Η πολυάσχολη υπεύθυνη δημιουργικού σε μια διαφημιστική εταιρεία Τζεν πιέζεται από έναν δικηγόρο στην Αλάσκα να πάει μέχρι εκεί ώστε να αποδεχτεί την κληρονομιά της θείας της. Με πρόφαση τη δουλειά, η Τζεν αναβάλλει διαρκώς το ταξίδι εδώ και μήνες, αλλά αποφασίζει να το πραγματοποιήσει όταν πληροφορείται πως οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση θα έχει επίδραση στη φορολογική της δήλωση. Έτσι, παίρνει άδεια από τη δουλειά της, παραμονές Χριστουγέννων και μιας μεγάλης προαγωγής, για να ταξιδέψει μέχρι τη γραφική αυτή πόλη όπου μαθαίνει πως έχει κληρονομήσει ένα πανδοχείο!

Και φυσικά η μικρή κοινότητα εκεί στην Αλάσκα την υποδέχεται με ανοιχτές αγκαλιές για να της δείξει πως η ανθρώπινη επαφή έχει χαθεί στη μεγαλούπολη και εννοείται πως ο δικηγόρος είναι κούκλος και εννοείται πως η αφοσιωμένη στην καριέρα της γυναίκα βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρον να πουλά μελόψωμα και σιγά που δεν έχετε μαντέψει ήδη το τέλος. H Hybrid, εταιρεία παραγωγής της ταινίας και αναρίθμητων άλλων τόσο για το Lifetime όσο και για το Hallmark, έχει αναγάγει τη χριστουγεννιάτικη τηλεταινία σε μανιέρα περιωπής, γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να προσφέρει, σε ποιες δόσεις και μέσα σε ποιο περιτύλιγμα. Μέχρι και τα πόστερ τους έχει τυποποιήσει σαν να είναι εξώφυλλα βιβλίων της ίδιας σειράς. Στην προκειμένη περίπτωση επενδύουν και στη φυσιογνωμία της Τία Μάουρυ (που συμμετέχει και στην εκτέλεση παραγωγής), η οποία όσο κι αν δεν είναι η τυπική ξανθιά πρωταγωνίστρια τέτοιων ταινιών, έχει τον αέρα, την άνεση και το λιτό μπρίο που κάνει τον ρόλο της πιο ενδιαφέροντα. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)