Love on the Menu (2019)


Αισθηματική τηλεταινία της Crown Media γυρισμένη για το Hallmark σε σκηνοθεσία Έλλι Κάννερ, με τους Ώτομ Ρήζερ, Κέηβαν Σμιθ, Τζόρντυν Άσλεϋ Όλσον, Μπάρμπαρα Νίβεν. 

Η Μάγκι εργάζεται σε εταιρεία κατεψυγμένων τροφίμων και έχει μια καταπληκτική ιδέα: να βγάλει η εταιρεία της μια νέα σειρά γκουρμέ κατεψυγμένων πιάτων, κάτι που το αφεντικό της, η αδίστακτη Άντρεα, ακούει με ενδιαφέρον. Έτσι δέχεται την πρόταση της Μάγκι να συνεργαστούν με τον σεφ ενός ιταλικού εστιατορίου που έχει ήδη τιμηθεί με ένα αστέρι στους γαστριμαργικούς οδηγούς. Ο Χανκ αρχικά απορρίπτει την ιδέα, όμως τόσο η γοητεία της Μάγκι όσο και τα χρήματα που θα του επιτρέψουν να σώσει το μαγαζί του από τη χρεωκοπία τελικά τον πείθουν να συνεργαστεί. Όσο ο καιρός περνά, η συνύπαρξή του με την απαιτητική Μάγκι ξεπερνά τα επαγγελματικά όρια, αλλά οι προθέσεις της αφεντικίνας της τινάζουν στον αέρα τη σχέση τους.

Άλλη μια γκουρμέ ιστορία αγάπης, που συμβαδίζει απόλυτα με τη μαγειρική τρέλα που έχει κατακτήσει την τηλεόραση εδώ και χρόνια. Πιο ενήλικο το καστ, πιο ώριμη και ρεαλιστική η ιστορία, αναμενόμενη βέβαια η έκβαση, αφού το χαριτωμένο με αυτές τις προκάτ (αλλά αγαπημένες στα κρυφά) αισθηματικές τηλεταινίες είναι πως προδίδουν το φινάλε τους με το που εμφανίζονται οι δύο πρωταγωνιστές στην οθόνη. Συμπαθέστατο το καστ, παίζει με όλες τις συμβάσεις αλλά χωρίς υπερβολές τους ρόλους του, ενώ η σύγκρουση της τρίτης πράξης έχει λογική και δεν γίνεται απλά για να γίνει. Η δε γκουρμέ σειρά κατεψυγμένων πιάτων δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)