Love on the Vines (2017)


Αισθηματική τηλεταινία της Daro σε σκηνοθεσία Μπράντφορντ Μέυ, με τους Μάργκο Χάρσμαν, Στηβ Τάλλυ, Μπρίτανυ Άντεργουντ, Κάθριν Μαίρη Στούαρτ, Πάρκερ Χάρρις.

Ο Σεθ Βίνσεντ είναι βέβαιος πως θα κληρονομήσει το αμπέλι που δουλεύει σχεδόν μόνος του εδώ και χρόνια, για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του, ο οποίος ήταν σαν να τον είχε υιοθετήσει. Μετά τον ξαφνικό θάνατό του, όμως, ο Σεθ ανακαλύπτει την ύπαρξη της Νταϊάνα Άρμστρονγκ, ανιψιάς του ιδιοκτήτη, η οποία συμπεριλαμβάνεται και αυτή στη διαθήκη. Μόνο που η διαθήκη περιλαμβάνει έναν παράξενο όρο: για να κληρονομήσει ο Σεθ το μισό αμπέλι, θα πρέπει η Νταϊάνα να αποδεχθεί το άλλο μισό και να δεχθεί να συνεργαστούν μέχρι τον τρύγο, που θα γίνει σε δύο μήνες περίπου. Έτσι η Νταϊάνα διχάζεται ανάμεσα σε αυτήν την απρόσμενη πρόκληση και τη δελεαστική πρόταση που της κάνει ένας άλλος, μεγάλος οινοπαραγωγός της περιοχής, να του πουλήσει το μερίδιό της, γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα εξωθούσε τον Σεθ να πουλήσει και το δικό του μισό.

Όλα ωριμάζουν σαν τα σταφύλια σε αυτήν εδώ την αισθηματική τηλεταινία που μοιάζει να βγήκε από Άρλεκιν, χωρίς όμως και τις σχετικές υπερβολές. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει μια τρυφερότητα στη συνύπαρξή του στην οθόνη, η ιστορία κυλά απρόσκοπτα, με όλα τα αναμενόμενα σκαμπανεβάσματα και τις απαιτούμενες συγκρούσεις, η σκηνοθεσία αποδέχεται τις συμβάσεις του είδους ενώ τηρεί και όλα τα προσχήματα, την ίδια στιγμή που το σενάριο δίνει την ευκαιρία να φανερωθούν και οι β' ρόλοι με το δικό τους ενδιαφέρον και τον δικό τους αντίκτυπο στην ιστορία. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)