Paris, wine and romance (2019)


Αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark σε σκηνοθεσία Άλεξ Ζαμ, με τους Τζεν Λίλλυ, Νταν Ζανότ, Ροξάν ΜακΚή, Μάικλ Ντ. Εξέβιε, Λολίτα Νταβίντοβιτς.

Η νεαρή Ιζαμπέλα, μετά τον θάνατο του πατέρα της, αποφασίζει να πάει ένα βήμα παραπέρα το οικογενειακό οινοποιείο της. Έτσι, με το νέο της Πινό Νουάρ προσπαθεί να μπει σε νέες αγορές, όμως βρίσκει εμπόδιο τον διανομέα της που της ανακοινώνει πως ένα νέο Πινό από ένα τοπικό αμπέλι του Όρεγκον δεν έχει ελπίδες εάν δεν διακριθεί αρχικά σε μικρά, τοπικά φεστιβάλ. Εκείνη μπορεί να πεισμώνει αλλά νιώθει αβοήθητη, έως ότου ο θείος της υποβάλλει εν αγνοία της το νέο κρασί στον μεγαλύτερο διαγωνισμό κρασιού που γίνεται στο Παρίσι. Προς μεγάλη τους έκπληξη, το κρασί της γίνεται δεκτό και έτσι η Ιζαμπέλα ταξιδεύει στην πόλη του φωτός για να ανοίξει τους επαγγελματικούς της ορίζοντες και να γνωρίσει τον έρωτα της ζωήw της στο πρόσωπο του γοητευτικού Ζακ ντε Ροσφόρ.

Όχι που δεν θα τον γνώριζε τον έρωτα της ζωής της δηλαδή και σας χάλασα την έκπληξη... Σαν χριστουγεννιάτικη αλλά χωρίς να είναι χριστουγεννιάτικη, τούτη εδώ η τηλεταινία φέρει όλες τις συνθήκες και τις προδιαγραφές που περιμένουμε από τις ταινίες του Hallmark, με ένα γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο, κάμποσα εξωτερικά γυρίσματα στο Παρίσι (και άλλα τόσα στη Σόφια που υποδύεται το Παρίσι στα μη τουριστικά του σημεία) και μια ιστορία που μπορεί να μπάζει ως προς την σύγκρουση της τρίτης πράξης (δηλαδή, Μον Ντιε), αλλά δεν παύει να γοητεύει και να υλοποιεί αυτό που υπόσχεται ο τόσο γλαφυρός τίτλος της: έχει Παρίσι, έχει κρασί, έχει και έρωτα. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)