A Vineyard Romance (2021)


Αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Λούσι Γκεστ, με τους Ρεμπέκα Όλσον, Μάρκους Ρόσνερ, Ληάν Λαπ, Λίζα ΜακΦάντεν, Ματ Χάμιλτον.

H Σαμάνθα Χαρτ, αρθρογράφος σε περιοδικό γάμου στο Σηάτλ, που όμως ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων, βρίσκεται ξαφνικά μπροστά σε μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Η αρχισυντάκτριά της τής αναθέτει το κεντρικό θέμα του επόμενου τεύχους, για τον γάμο μιας δημοφιλούς influencer που πρόκειται να λάβει χώρα στους αμπελώνες του Έβερλάστινγκ, της πόλης όπου η Σαμάνθα γεννήθηκε, μεγάλωσε, ερωτεύθηκε και έζησε τη μεγαλύτερη αισθηματική απογοήτευση της ζωής της. Χωρίς να μπορεί να αρνηθεί, αφού πρώτη φορά θα υπογράψει το κεντρικό θέμα του περιοδικού, επιστρέφει στο Έβερλάστινγκ, όπου θα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, όταν ανακαλύπτει ότι ο μέλλων σύζυγος της Χέδερ δεν είναι άλλος από τον Λίαμ, τον μεγάλο της έρωτα και τη μεγάλη της απογοήτευση.

Μπορεί η υπόθεση να ακούγεται γλυκανάλατη όσο δεν πάει, στην πραγματικότητα όμως είναι καλύτερο από όσο ακούγεται. Πέραν των δεδομένων για το είδος και το ύφος των ταινιών αυτών μελιστάλακτο και καλοσυνάτο περιτύλιγμα και τους αρκούντως ξύλινους διαλόγους που μοιάζουν να βγήκαν από εξειδικευμένο εγχειρίδιο, οι δύο πρωταγωνιστές έχουν την όψη και την ικανότητα να προσδώσουν ίχνη αληθοφάνειας στους χαρακτήρες που επιδίδονται, ενώ προς τιμήν τους, σενάριο και σκηνοθεσία, μολονότι παραδίδονται σε ένα ευχάριστο αλλά διακριτικό χιούμορ, αντιμετωπίζουν την υπόθεση με τη δέουσα σοβαρότητα, χωρίς αχρείαστες πλακίτσες και χαριτωμενιές.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)