Our Dream Wedding (2021)


Αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Ρόντα Μπαράκα, με τους Ρέητσελ Χέντριξ, Τζέημς Ώστιν Κερ, Μάντελιν Μαρκόνι.

Η Χέηλυ, αγχώδης και τελειομανής φοιτήτρια ιατρικής, είναι τόσο αφοσιωμένη στο επερχόμενο ζήτημα των ειδικοτήτων που μοιάζει να απομακρύνεται από τους ανθρώπους που αγαπά. Έτσι, όταν ο αγαπημένος της τής κάνει πρόταση γάμου, εκείνη πανικοβάλλεται και του λέει όχι, με αποτέλεσμα ο Σκοτ να αποδεχθεί ένα τριετές πρόγραμμα σε νοσοκομείο του Σικάγο και να φύγει σχεδόν την επόμενη μέρα. Απογοητευμένη από την αντίδρασή του αλλά και από τη δική της αδυναμία να παραδοθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις στα συναισθήματά της, η Χέηλυ λέει τον πόνο της στη γιαγιά της, η οποία τής προτείνει να δοκιμάσει ένα οικογενειακό γαμήλιο πέπλο που όταν το φορέσεις, το μυαλό βλέπει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Και κάπως έτσι, η ηρωίδα μας ξυπνά σε μια άλλη ζωή, παντρεμένη με τον Σκοτ και με δύο παιδιά.

Αυτά τα "what if" έχουν πλάκα στις χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες όταν το ταξίδι στο εναλλακτικό σύμπαν στο εξασφαλίζει ο Άι Βασίλης -άντε η σύζυγός του. Όταν όμως το μέλλον σου εξαρτάται από ένα πέπλο που το φοράς και ξυπνάς σε μια άλλη ζωή, κάπου 8 χρόνια πιο μετά, όπου μόνο η γιαγιά σου ξέρει τι σου έχει συμβεί, τότε θέλεις ή πολύ καλό σενάριο ή κάμποσο έξυπνο χιούμορ. Εδώ καμία από αυτές τις συνθήκες δεν ισχύει, οπότε απομένεις να παρακολουθείς ένα love story χωρίς διακυμάνσεις, σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου κάποιοι από του β' ρόλους γράφτηκαν μόνο και μόνο για να επαινούν τον χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας που -πιστέψτε με- το ίδιο ενοχλητική παραμένει σε όλα τα σύμπαντα.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)