Eat, Drink & Be Married (2019)


Αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Χέδερ Χώθορν Ντόυλ, με τους Τζόσλυν Χάντον, Τζέηκ Φόυ, Σαμ Ρόμπερτ Μιούικ, Σύντνεϋ Σκότια, Μπέβερλυ Έλιοτ, Γκρεγκ Ρότζερς, Τζων Πράουζ.

Ο κτηματομεσίτης Τσάρλι Γουώρεν μαθαίνει στα ξαφνικά από τον αδελφό του πως ακύρωσε την τελευταία στιγμή τον γάμο του με την Τζες. Αποφασισμένος να τους τα ξαναφτιάξει, επισκέπτεται αυτήν που θεωρεί υπεύθυνη για τον χωρισμό τους, την ιδιοκτήτρια μίας ΜΚΟ που δωρίζει σε φιλανθρωπίες αντικείμενα και τρόφιμα που περισσεύουν μετά τις γαμήλιες τελετές. Πιστεύοντας πως κάτι που εκείνη είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, προκάλεσε τον καυγά και τον χωρισμό, ο Τσάρλι ζητά από την Μπίλι να τον βοηθήσει στην προσπάθειά του να σώσει τον γάμο τους από αυτήν την αυτοκαταστροφική απόφαση. Έτσι, αποφασίζουν από κοινού να προκαλέσουν μια σειρά από αναγκαστικές συναντήσεις ώστε το ζευγάρι να αναθεωρήσει, την ίδια στιγμή που η Μπίλι κινδυνεύει από έξωση, καθώς το κτίριο που φιλοξενεί το γραφείο της έχει αλλάξει ιδιοκτήτη.

Δεν βγάζουν και πολύ νόημα όλα όσα συμβαίνουν, με πρώτο και καλύτερο το επαγγελματικό αντικείμενο της πρωταγωνίστριας που κάτι πάει να ψελλίσει περί κοινωνικής ευθύνης, αλλά και πάλι... Το ίδιο μετέωρες είναι και οι αφορμές που αναγκάζουν τους δύο χωρισμένους να ξανασμίγουν υποχρεωτικά, αλλά τι να κάνουμε... έτσι είναι η ζωή (στις αισθηματικές τηλεταινίες). Όμορφοι πάντως οι πρωταγωνιστές και συμπαθέστατοι στους ρόλους τους, όσο κι αν έχουν να διαχειριστούν ξύλινους (ακόμα για τις συνθήκες του είδους) διαλόγους. Οι προθέσεις είναι καλές, αλλά λείπει η έμπνευση, όπως είναι εμφανές ακόμα και από τον τίτλο που παραπέμπει σε σενάριο με σεφ και ζαχαροπλάστες.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)