Sweet Autumn (2020)


Αισθηματική τηλεταινία των Reel One/Cartel για το Hallmark σε σκηνοθεσία Γκάρυ Γέητς, με τους Νίκι Ντελόουτς, Άντριου Γ. Γουώκερ, Ντάινα Λέιτολντ, Γιουτζήν Μπαφόου, Μάικλ Καρλ Ρίτσαρντς, Πωλ Εσιέμπρε.

Η Μάγκι, μια επιτυχημένη επαγγελματίας στον τομέα της ανάπτυξης επιχειρήσεων, επιστρέφει στην πατρική της πόλη για την ανάγνωση της διαθήκης της πολυαγαπημένης θείας Ντη. Μητέρα πιο πολύ παρά θεία, τόσο για την ίδια όσο και για την αδελφή της, η θεία Ντη ήταν διάσημη στην περιοχή για τα γλυκά της από σφένδαμο αλλά και για φεστιβάλ του Γλυκού Φθινοπώρου, το οποίο ετοίμαζε με αγάπη και προσωπική φροντίδα για τους κατοίκους της πόλης της στο Βερμόντ. Ενδεχομένως λοιπόν να μην ήταν έκπληξη για κανέναν πως τη μισή της επιχείρηση με τα γλυκά την αφήνει στην ανιψιά της της Μάγκι, όμως ήταν έκπληξη πως την άλλη μισή την αφήνει στον Ντεξ, τον νεαρό άντρα που την προμήθευε με σφένδαμο από το κτήμα του. Τώρα, αυτοί οι δύο εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι θα πρέπει να συνεργαστούν για αυτό που ο καθένας θεωρεί "καλό της επιχείρησης", χωρίς να γνωρίζουν πως τα σχέδια της θείας Ντη ήταν εντελώς διαφορετικά.

Τρυφερό, ολίγον γλυκανάλατο μα πανέμορφο μέσα σε αυτό το πολύχρωμο φθινοπωρινό τοπίο ρομάντσο, παιγμένο με χάρη και άνεση από δύο από τους πλέον έμπειρους ηθοποιούς του "θιάσου" του Hallmark. Λαχταριστά δείχνουν και τα γλυκάκια που εμφανίζονται στην ταινία, ενώ η ιδέα των μετά θάνατον επιστολών της θείας Ντη είναι έξυπνη και χαριτωμένη.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)