Can you keep a secret? (2019)


Ελληνικός τίτλος: Κρατάς μυστικό;

Αισθηματική κωμωδία σε σκηνοθεσία Ελίζ Ντουράν, με τους Αλεξάνδρα Νταντάριο, Τάυλερ Χαίκλιν, Ντέηβιντ Έμπερτ, Λαβέρν Κοξ, Σουνίτα Μάνι.

Η Έμμα Κόριγκαν, νεότερο στέλεχος μάρκετινγκ από τη Νέα Υόρκη, βρίσκεται στο Σικάγο για μια παρουσίαση σε έναν πελάτη της εταιρείας της, που όμως πηγαίνει κατά διαόλου. Στην πτήση της επιστροφής, εντελώς απογοητευμένη και αρκετά μεθυσμένη, βλέπει τον χάρο με τα μάτια της όταν το αεροπλάνο πέφτει σε κενά αέρος. Σίγουρη πως θα πεθάνει, αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, στον άντρα που κάθεται στη διπλανή της θέση, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον Τζακ Χάρπερ, τον ιδρυτή και Πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας όπου εργάζεται.

Τραβηγμένο από τα μαλλιά μεν, αλλά με κάμποσες αστείες (και τρυφερές) στιγμές δε αισθηματικό φιλμάκι που θα ήταν πολύ καλύτερο αν έδινε περισσότερο χώρο στο συναίσθημα και λιγότερο στην κωμωδία. Παρ' όλα αυτά, το πρωταγωνιστικό δίδυμο έχει την ομορφιά και τη λάμψη να πάρει την ιστορία επάνω του, κάποιοι από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες, αλλά όλο μαζί πέφτει στην παγίδα της χοντρής πλάκας αντί να αφοσιωθεί στην ούτως ή άλλως αστεία ίντριγκα του ρομάντσου των δύο πρωταγωνιστών.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις κωμωδίες, θα βρείτε το αρχείο κειμένων του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)