Royal Matchmaker (2018)


Ελληνικός τίτλος: Ζητείται νύφη για τον διάδοχο

Αισθηματική τηλεταινία του Hallmark σε σκηνοθεσία Μάικλ Ρολ, με τους Μπέτανυ Τζόυ Λενζ, Γουίλ Κεμπ, Σάιμον Ντάτον, Τζόζεφ Τόμσον, Μπρίτανυ Μπρίστοου, Έλβα Τριλ.

H Κέητ Γκλήσον, ιδιοκτήτρια ενός διάσημου γραφείου συνοικεσίων στη Νέα Υόρκη, έχει τόσο καλή φήμη σε όσους βρήκαν το άλλο τους μισό χάρη σε αυτήν, που πλέον είναι γνωστή και ως "Ντάμα Κούπα", η Βασίλισσα της Καρδιάς. Και ως "βασίλισσα" νιώθει μεγάλη τιμή που ένας βασιλιάς ζητά τις υπηρεσίες της, ο Εδουάρδος της Βολδαβίας συγκεκριμένα, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να τακτοποιήσει τον γιο του και ανήμερα του Ιωβηλαίου να ανακοινώσει πως του παραδίδει το στέμμα, στο πλευρό της μελλοντικής του βασίλισσας. Με την τελετή του Ιωβηλαίου μόλις σε έναν μήνα, η Κέητ πρέπει οπωσδήποτε να αποδειχθεί αντάξια της φήμης της, παρά την άρνηση του πρίγκηπα Σεμπάστιαν να συνεργαστεί σε αυτό το προξενιό-εξπρές, το οποίο ούτε ζήτησε αλλά και ούτε επιθυμεί.

Εντάξει, δεν θα σας κάνω spoiler, αλλά ας πούμε πως ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, διότι το Hallmark ξέρει πάντοτε πάρα πολύ τι κάνει (δεν έχει άλλωστε τυχαία την κορώνα στο λογότυπό του). Χαριτωμένη και καλοδεχούμενη προσθήκη στις πριγκηποταινίες, πρωτίστως χάρη στον πρωταγωνιστή της, τον Γουίλ Κεμπ, που έχει και το παράστημα και τη χάρη ενός γαλαζοαίματου και προσεχώς βασιλιά, αλλά και της ομορφούλας και χαμογελαστούλας παρτεναίρ του που όποτε του βρίσκει ένα υποψήφιο ταίρι σπαράζει η καρδούλα της, γιατί -spoiler alert- τον έχει ερωτευθεί εκείνη. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)