Οι γαμπροί της Ευτυχίας (2015)


Κωμωδία της Σπέντζος, σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη, με τους Χρύσα Ρώπα, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Ευρυπιώτη, Μπέσσυ Μάλφα, Γιάννη Τσιμιτσέλη. 

Ο χονδρέμπορος κρεατικών Βαγγέλης προσπαθεί να βρει άντρα στην γεροντοκόρη και παράξενη αδελφή του, την Ευτυχία, για να φύγει επιτέλους από το σπίτι του. 

Το θεατρικό των Τσιφόρου-Βασιλειάδη μεταφέρεται ξανά στο σινεμά, ύστερα από την αγαπημένη διασκευή του 1962. Όμως, τίποτα δεν γίνεται σωστά και πρώτα απ' όλα η ιστορία αυτή καθ' εαυτή που δεν στέκει με τίποτα στη σημερινή εποχή (στην αρχική εκδοχή έπρεπε να παντρευτεί η μεγάλη αδελφή ως κοινωνικό προαπαιτούμενο για να πάρουν σειρά οι επόμενοι που είχαν τις σχέσεις τους αλλά δεν μπορούσαν να τις επισημοποιήσουν). Εδώ το εύρημα δεν στέκει, αλλά ούτε υποστηρίζεται από τη βασική πρωταγωνίστρια, καθώς η Χρύσα Ρώπα δεν είναι ούτε άσχημη, ούτε ηλικιωμένη, απλά παίζει έναν υστερικό ρόλο της κακιάς και της αντιπαθούς. Ερμηνείες και αισθητική τηλεοπτικού σήριαλ και χοντράδες, με εξαίρεση κάποιες ατάκες από το παλιό φιλμ που αποδίδονται ικανοποιητικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)