Point break (2015) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Point Break -Σπάσε τα όριά σου

Περιπέτεια της Lionsgate, σε σκηνοθεσία Έρικσον Κόουρ, με τους Έντγκαρ Ραμίρεζ, Λιουκ Μπρέησυ, Ραίυ Γουίνστοουν, Τερέζα Πάλμερ, Ματίας Βαρέλα, Κλέμενς Σικ, Τομπάιας Σάντελμαν. 

Ένας πρπακτορας του FBI διεισδύει σε μια ομάδα ακραίων σπορ, πιστεύοντας πως ανάμεσά τους βρίσκονται τα μέλη της συμμορίας που πραγματοποιεί παρακινδυνευμένες ληστείες. 

Remake της ταινίας του 1991 με τον Κηάνου Ρηβς και τον Πάτρικ Σουέηζυ, η οποία χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό είχε δημιουργήσει ντόρο, εκμεταλλευόμενη ενδεχομένως το hype των 90's. Η καινούργια προσπάθεια πάει την ιστορία ένα βήμα παραπέρα, καθώς η συμμορία δεν είναι απλά surfers όπως στην παλιά, αλλά κάνουν extreme sports, με αποτέλεσμα πολύ πιο εντυπωσιακές σκηνές, οι οποίες μάλιστα εκμεταλλεύονται και την τρισδιάστατη εικόνα και κόβουν την ανάσα. Την ίδια σιγμή, όμως, σενάριο και πρωταγωνιστές (παρά την παρουσία του καλού Έντγκαρ Ραμίρεζ) μοιάζουν απόμακροι και άψυχοι, οπότε και αδιάφοροι συναισθηματικά για τον θεατή. Τη βλέπεις, περνάς καλά, και μετά την ξεχνάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)