Guardians of the galaxy (2014) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Φύλακες του γαλαξία

Κόμικ περιπέτεια φαντασίας της Marvel, σε σκηνοθεσία Τζέημς Γκαν, με τους Κρις Πρατ, Ζόε Σαλντάνα, Ντέηβ Μπαουτίστα, Ντζιμόν Χουνσού, Τζων Σ. Ράιλυ, Γκλεν Κλόουζ, Μπενίσιο ντελ Τόρο και τις φωνές των Βιν Ντήζελ, Μπράντλεϋ Κούπερ. 

Το 1988, ένας πιτσιρικάς του οποίου η μητέρα έχει μόλις πεθάνει από καρκίνο, πέφτει θύμα απαγωγής από εξωγήινους. 26 χρόνια μετά, τον βρίσκουμε να δουλεύει για λογαριασμό μιας ομάδας που ψάχνει σπάνια αντικείμενα στο σύμπαν για να τα πουλά σε ενδιαφερόμενους. 

Μία από τις λιγότερο γνωστές σειρές κόμικ της Marvel, μεταφέρεται στην οθόνη και γίνεται μια από τις καλύτερες ταινίες της, μακράν. Ένα τσούρμο χαμένα κορμιά αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σώσουν το σύμπαν από τον μεγαλομανή Ρόναν που θέλει να το καταστρέψει και η οθόνη γεμίζει από υπέροχες εικόνες, μεγαλοπρεπείς μάχες, περίεργες φάτσες, υπέροχη μουσική από τα '70's και τα '80s και έξυπνο χιούμορ που βαδίζει χέρι-χέρι με την ιστορία, χωρίς να γίνεται εξυπνακίστικο. Μεγαλοπρεπής παραγωγή, σε μεγάλο μέρος γυρισμένη σε πραγματικό 3D, με έξοχη αισθητική που εγγυάται δυο ώρες απολαυστικής και εμπνευσμένης ψυχαγωγίας, ακόμη και για θεατές που δεν έχουν εντρυφήσει στο είδος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)