Bad moms (2016)


Ελληνικός τίτλος: Μαμάδες με κακή διαγωγή

Κωμωδία της STX, σε σκηνοθεσία Γιον Λούκας και Σκοτ Μουρ, με τους Μίλα Κούνις, Κάθρυν Χαν, Κρίστεν Μπελ, Κριστίνα Άπλγκέητ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. 

Πιστεύετε ότι μόνο οι μαθητές πέφτουν θύματα νταήδων στο σχολείο; Να σας συστήσουμε την Έημυ, την Κάρλα και την Κίκι, τρεις μαμάδες που όσα κι αν κάνουν, όσο κι αν προσπαθούν, τίποτα δεν είναι αρκετό ούτε για να τους αναγνωρίσουν τη σκληρή τους δουλειά, ούτε για να κερδίσουν μια θέση απέναντι στις καθώς πρέπει μαμάδες των άλλων παιδιών, που μονίμως τις υποτιμούν και τις χλευάζουν στο σύλλογο γονέων. Επειδή, όμως, enough is enough, αυτές οι τρεις γυναίκες αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και... να την αφήσουν να πάει κατά διαόλου! 

Ευρηματική δεν τη λες, είναι όμως χαριτωμένη η ταινία και μάλιστα με αναπάντεχους χαρακτήρες. Ένα φουλ γυναικείο καστ, σωστά επιλεγμένο, παίζει με κέφι τις κόντρα ηρωίδες που υποδύονται, παρά τις επί μέρους χοντράδες του σεναρίου, ενώ οι συνολικοί ρυθμοί της ταινίας κρατούν το γρήγορο τέμπο σε κάθε σκηνή. Κακά τα ψέματα, γελάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)