Christmas in Angel Falls (2017)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία γυρισμένη για το Hallmark, σε σκηνοθεσία Μπράντλεϋ Γουώλς, με τους Ρέητσελ Μπόστον, Πωλ Γκρην, Μπω Μπρίτζες. 

Η Γκάμπυ είναι φύλακας άγγελος που εδώ και πάρα πολλά χρόνια αναλαμβάνει αποστολές στη Γη με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τον χαμένο δρόμο τους προς την ευτυχία. Γνωστή ανακατωσούρα που μπλέκεται πολλές φορές στα προσωπικά όσων καλείται να βοηθήσει, αυτή τη φορά ακούει τα εξ αμάξης από τον "προϊστάμενό" της, τον Μάικλ, που της αναθέτει μια ξεχωριστή αποστολή. Τώρα, η Γκάμπυ πρέπει να βοηθήσει όχι απλά έναν άνθρωπο αλλά μια ολόκληρη πόλη να ξαναβρεί το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Η πόλη του Έηντζελ Φωλς, χτυπημένη από τη διακοπή λειτουργίας της χαρτοβιομηχανίας που προσέφερε δουλειά στους κατοίκους της, δείχνει να μην ενδιαφέρεται ουσιαστικά για τις γιορτές, παρά την ευφάνταστη διακόσμηση. Με βοηθό της τον πυροσβέστη Τζακ, η Γκάμπυ αναλαμβάνει εθελόντρια του εορταστικού σχεδιασμού, χωρίς να συνειδητοποιεί πως δένεται με την πόλη και τους ανθρώπους της -κυρίως τον Τζακ- περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

Πρόκειται για μία από τις πιο καλογυρισμένες τηλεταινίες του Hallmark, αφού καταφέρνει να συνδυάσει με τον καλύτερο -για τα δεδομένα της πάντα- τρόπο το μελιστάλαχτο του χριστουγεννιάτικου θέματος, με το μεταφυσικό αλλά και την ανθρωπιά στους χαρακτήρες. Παράδοξα ρεαλιστική, παρά την "αγγελική" της προέλευση, η ιστορία κυλά απρόσκοπτα, με τους ηθοποιούς να ενσαρκώνουν αρκούντως ολοκληρωμένους χαρακτήρες και τα γεγονότα να παρουσιάζονται αρκετά αληθοφανή. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)