My Christmas Dream (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Τζέημς Χεντ, με τους Ντάνικα ΜακΚέλλαρ, Ντέηβιντ Χέυντν-Τζόουνς, Κριστίν Λη, Ντίρντρε Χωλλ, Κρίστιαν Κόνβερυ. 

Η Κριστίνα Μάστερς, διευθύντρια του πολυκαταστήματος ΜακΝτούγκαλ, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τη θέση προϊσταμένου στο νέο κατάστημα που η εταιρεία ανοίγει στο Παρίσι, την πόλη που υπεραγαπά. Έτσι, το βάζει σκοπό να εντυπωσιάσει τη Βικτώρια ΜακΝτούγκαλ, την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, δημιουργώντας την καλύτερη χριστουγεννιάτικη έκθεση στην ιστορία του πολυκαταστήματος. Μόνο που η έμπνευση έχει στερέψει, οπότε η Κριστίνα, βλέποντας τον χρόνο να περνά, κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και απευθύνεται σε έναν πρώην υπάλληλο που απολύθηκε εξαιτίας της. Όσο δουλεύουν μαζί, οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, ενώ ο 8χρονος γιος του Κερτ, ο Κόννορ, αναπτύσσει μια μεγάλη οικειότητα μαζί της, αφού η μητέρα του έχει πεθάνει εδώ και καιρό. 

Αν το βοηθούσε λίγο η παραγωγή, η οποία είναι copy paste με όλες τις αντίστοιχες ταινίες του Hallmark, το ταινιάκι θα ήταν ακόμα πιο συμπαθητικό. Άλλωστε, τα έχει όλα: χριστουγεννιάτικες εκθέσεις, πολυκαταστήματα, ταλαντούχους, χήρους ζωγράφους με καλή καρδιά και αξιολάτρευτα οκτάχρονα αγοράκια. What's not to like?


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)