Sharing Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Πήτερ Σάλλιβαν, με τους Έλεν Χόλμαν, Μπόμπου Κάμπο, Σύνθια Γκιμπ, Ντέηβιντ Στάρζυκ, Πάμελα Ρόυλανς. 

Μετά τη συνταξιοδότηση των γονιών της, οι οποίοι φεύγουν από τη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθούν στα προάστια, η Στέφανι Νίκολς αναλαμβάνει το οικογενειακό Μαγαζί των Χριστουγέννων, ένα vintage κατάστημα σε ένα παλιό εμπορικό κέντρο, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς της γειτονιάς για 40 ολόκληρα χρόνια. Με τις γιορτές να πλησιάζουν, η Στέφανι λαμβάνει μια επιστολή από τον ιδιοκτήτη που ενημερώνει εκείνη καθώς και τους υπόλοιπους καταστηματάρχες πως το οικόπεδο, μαζί με το κτίριο, πουλήθηκε σε μια αναπτυξιακή κτηματομεσιτική εταιρεία, η οποία σκοπεύει να κατασκευάσει εκεί ένα πολυτελές κέντρο επιχειρήσεων και κατοικιών. Απεγνωσμένη, προσπαθεί να βρει μια λύση μέχρι την καταληκτική ημερομηνία στις 31 Δεκεμβρίου, όταν και θα πρέπει να έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, ενώ την ίδια στιγμή γνωρίζει τυχαία τον Μάικλ Κίλπάτρικ, που όμως δουλεύει για την αναπτυξιακή εταιρεία. 

Χαριτωμένο και γιορτινό, κυλάει ευχάριστα και χωρίς υπερβολές, με το -έτσι κι αλλιώς προσυμφωνημένο- happy end να έρχεται αβίαστα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)