One Starry Christmas (2014)


Αισθηματική χριστουγεννιάτικη τηλεταινία γυρισμένη για το Hallmark, σε σκηνοθεσία Τζων Μπράντσω, με τους Σάρα Κάρτερ, Ντέημον Ρούνυαν, Πωλ Πόποβιτς, Καθλήν Λάσκυ, Νηλ Κρόουν, Τζωρτζ Κάνυον. 

Η ενθουσιώδης αστρονόμος Χόλλυ, απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως το αγόρι της, ο Άνταμ, θα λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και θα αναγκαστεί να περάσει τις γιορτές μόνη της στο Σικάγο. Καθώς φοβάται τα αεροπλάνα, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να κάνει έκπληξη τόσο στον Άνταμ όσο και στους γονείς της και κλείνει εισιτήριο για τη Νέα Υόρκη οδικώς. Όταν, όμως, το λεωφορείο χαλάει καταμεσής του δρόμου, ο κάουμπόυ που κάθεται δίπλα της, ο Λουκ, καθ' οδόν από το Τέξας για το Ροντέο του Νιού Τζέρσεϋ, τη βοηθά να βρεθεί εγκαίρως στο σπίτι της για τις γιορτές, αλλά και να διαπιστώσει τα πραγματικά της αισθήματα.

Μολονότι έχει μια ιστορία χαριτωμένη (και πλήρως αναμενόμενη -αλλά αυτό είναι γνωστό), η ταινία πάσχει από υπερβολικές δόσεις γλυκανάλατου ρομαντισμού και από διαλόγους που μοιάζουν να βγήκαν από εγχειρίδιο χριστουγεννιάτικων αισθηματικών κομεντί. Δηλαδή, ποιος λέει "Μα τον Άι Βασίλη";

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)