Hometown Holiday (2018)


Αισθηματική τηλεταινία γυρισμένη για το δίκτυο του UPtv, με τους Σάρα Τρόυερ, Μπράντλεϋ Χάμιλτον, Σαμάνθα Γκρέησι, Κέβιν ΜακΓκάρυ, Στήβεν Χούζαρ, Τζόζεφ Καννάτα. 

H Κρίστα, με το που αλλάζει ο χρόνος, ξεκινά μια νέα ζωή, αλλάζοντας ριζικά τα επαγγελματικά της, καθώς εγκαταλείπει το θέατρο στη Νέα Υόρκη για να επιστρέψει στη μικρή πόλη όπου γεννήθηκε και να ασχοληθεί με το οικογενειακό ανθοπωλείο, μαζί με την αδελφή της. Κάποια στιγμή, καταφθάνει στην πόλη ο Ράυαν, νομικός σύμβουλος σε εταιρεία ταλέντων του Λος Άντζελες, για να επισκεφθεί την έγγυο αδελφή του, αλλά πρωτίστως για να πείσει έναν αγρότη να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του, ύστερα από την απίστευτη απήχηση που είχε στο youtube το βίντεο που τον τράβηξε ο μικρός του γιος την ώρα που τραγουδούσε. Η Κρίστα και ο Ράυαν συναντιούνται σε έναν γάμο, και η συμπάθεια μεταξύ τους είναι ολοφάνερη. Μόνο που ούτε η Κρίστα καταλαβαίνει τι δουλειά κάνει εκείνος, ούτε ο Ράυαν γνωρίζει ότι η γυναίκα που ερωτεύεται ασχολείται με την ηθοποιία. 

Ακόμα ένα μυθιστόρημα της σειράς Άρλεκιν αποκτά χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα και εντάσσεται στις ταινίες της εορταστικής περιόδου, οι οποίες γυρίζονται κατά δεκάδες κάθε χρόνο. Έχει ωραίες φάτσες, γλυκανάλατες σκηνές και ό,τι άλλο περιμένετε να δείτε από ένα αντίστοιχο πόνημα. Εκεί που σε μπερδεύει είναι ότι ο χαρακτήρας που εμφανίζεται πρώτος δεν είναι ο βασικός, αλλά μην ανησυχείτε, τον παντρεύουμε κι αυτόν. Σιγά το spoiler!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

The actors (2024)

Η παραλία (2023)

Το προξενιό της Ιουλίας (2023)

Blink Twice (2024)

Beetlejuice Beetlejuice (2024)