Window Wonderland (2013)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Μάικλ Σκοτ, με τους Κάυλερ Λη, Πωλ Κάμπελ, Ναόμι Τζαντ, Τέρενς Κέλλυ, Μάττυ Φινότσιο, Κάμερον Μάθισον. 

Δύο υπάλληλοι σε πολυκατάστημα του Μανχάταν ανταγωνίζονται για τη θέση του προϊσταμένου του καλλιτεχνικού τμήματος, "μονομαχώντας" για την πιο εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα. Από τη μία, η Σλόαν Βαν Ντόρεν, οργανωτική, αποφασιστική και αφοσιωμένη επαγγελματίας και από την άλλη ο διαρκώς μέσα στην τρελή χαρά Τζέηκ Ντούλεϋ, αναγκάζονται να δουλέψουν δίπλα-δίπλα και να αποδείξουν την αξία τους, την ίδια στιγμή που ο καθένας από τους δύο έχει κάμποσα μυστικά. Με το πολυκατάστημα να έχει παράδοση 95 ετών στις εορταστικές βιτρίνες, οι δύο φιλόδοξοι διακοσμητές παίρνουν ρίσκα όχι μόνο ως προς τη θέση που διεκδικούν αλλά και ως προς το κύρος της ίδιας της επιχείρησης. 

Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο, αλλά είναι λες και ο σεναριογράφος βάλθηκε να το σαμποτάρει με τις αφέλειες που διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ οι βιτρίνες που υποτίθεται ότι πρέπει να εντυπωσιάσουν δεν είναι ακριβώς και ό,τι πιο γουάου έχεις δει ποτέ σε πολυκατάστημα. Τουλάχιστον έχει ένα πολύ γλυκό πρωταγωνιστικό δίδυμο, που σώζει τα προσχήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)