Santa switch (2013)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Ντέηβιντ Κας Τζούνιορ, με τους Ήθαν Έρικσον, Σων Ώστιν, Ανν Ντάντεκ, Ντόνοβαν Σκοτ, Στηβ Βάλεντάιν. 

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, ο Νταν Ράυμπεκ, άνεργος εδώ και καιρό, προσπαθεί να βρει τρόπο να αγοράσει τα δώρα που νομίζει πως θα εντυπωσιάσουν τα δύο του παιδιά. Απασχολημένος διαρκώς με τα αποτυχημένα επαγγελματικά του, απομακρύνθηκε από την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εδώ και έναν χρόνο σε διάσταση με τη γυναίκα του, η οποία πλέον τού ζητά να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου. Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει και πάλι την οικογένειά του, ο Νταν συναντά τον Άι Βασίλη που -αποφασισμένος πως χρειάζεται επειγόντως διακοπές- ζητά από τον Νταν να πάρει τη θέση του. Με βοηθό το δεξί χέρι του Άι Βασιλη, τον Έντι το ξωτικό, ο Νταν καλείται να σώσει τα Χριστούγεννα αλλά και την οικογενειακή του ευτυχία. 

Ομολογουμένως από τις πιο προσεγμένες -σεναριακά τουλάχιστον- παραγωγές του Hallmark, με ιστορία αμιγώς χριστουγεννιάτικη και όχι απλά love story με εορταστικό περιτύλιγμα. Άκρως διασκεδαστικές οι σκηνές στον Βόρειο Πόλο με τον Άι Βασίλη να κάνει σερφ στην Αϊτή και το κακόμοιρο το ξωτικό -με ιρλανδική καταγωγή- να προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις τρέλες του απρόθυμου αντικαταστάτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)