Christmas with a view (2018)


Αισθηματική τηλεταινία σε σκηνοθεσία Τζάστιν Τζ. Ντυκ, με τους Κέητλυν Λιμπ, Σκοτ Καβαλέιρο, Μαρκ Γκανιμέ, Κρίστεν Κέρνικ, Βίβικα Α. Φοξ, Πάτρικ Ντάφυ, Τζες Γουώλτον. 

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι πολύ σημαντικά για το Thunder Mountain Ski Resort, καθώς καθήκοντα νέου σεφ αναλαμβάνει ο Σέην Ρόαρκ, νικητής ενός δημοφιλούς reality μαγειρικής που είχε κάψει καρδιές όσο μεταδιδόταν η εκπομπή. Μολονότι εμφανίζεται στο ξενοδοχείο απόλυτα σεμνός και με συμπεριφορά εντελώς διαφορετική από την εκπομπή στην τηλεόραση, το δεξί χέρι του αφεντικού, η Κλάρα Γκάρισον, δεν δείχνει να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό των υπολοίπων, αφοσιωμένη καθώς είναι στη δουλειά της, ύστερα από την αποτυχημένη απόπειρα να ξεκινήσει δικό της εστιατόριο στο Σικάγο πριν από κάποια χρόνια. 

Βασισμένη σε βιβλίο Άρλεκιν, η ταινία έχει ένα πολύ γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο και το κατάλληλο περιβάλλον για να αφηγηθεί την ιστορία της. Δυστυχώς, όμως, το σενάριο γράφτηκε ολίγον στο πόδι και κάποιος έκρινε πως χρειάζεται και κωμικό στοιχείο στην υπόθεση, επιστρατεύοντας την κολλητή της κεντρικής ηρωίδας ή κάποιες φανατικές θαυμάστριες του σεφ. Ε, λοιπόν, το εύρημα όχι μόνο δεν δουλεύει, αλλά καθώς καλείται να δώσει και τη λύση στην ιστορία, το φινάλε μοιάζει να κατέβηκε από το πουθενά. Στην ταινία πρωταγωνιστεί, αγνώριστος, και ο Πάτρικ Ντάφυ, από το "Ντάλας" και τον "Άνθρωπο από την Ατλαντίδα".

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)