12 Dates of Christmas (2011)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του ABC Family, σε σκηνοθεσία Τζέημς Χέυμαν, με τους Έημυ Σμαρτ, Μαρκ-Πωλ Γκόσελάαρ, Μπέντζαμιν Έυρς. 

Η παραμονή των Χριστουγέννων δεν πηγαίνει καθόλου καλά για την Κέητ. Κατ' αρχάς μια πωλήτρια την ψεκάζει στα μάτια με άρωμα μέσα σε ένα πολυκατάστημα και την κάνει να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια, αποφασισμένη καθώς είναι να κερδίσει ξανά τον πρώην της, τινάζει στον αέρα ένα τυφλό ραντεβού που της έχει κανονίσει η γυναίκα του πατέρα της, την οποία δεν χωνεύει ιδιαίτερα γιατί έχει πάρει τη θέση της νεκρής μητέρας της. Συναντά, λοιπόν, τον τέως όπου του κάνει τα γλυκά μάτια, αλλά ο τέως έχει φέρει μαζί του τη νυν με την οποία θα πάνε διακοπές για σκι. Με τα σχέδιά της να καταστρέφονται, η Κέητ δεν πηγαίνει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι του πατέρα της, πέφτει για ύπνο μόνη με το σκύλο της και το επόμενο πρωινό... ξυπνά τη στιγμή που η πωλήτρια την έχει ψεκάσει στα μάτια με άρωμα. 

Τη συνταγή της επανάληψης μιας ημέρας μέχρι να πάνε όλα καλά την έχουμε δει άπειρες φορές, όμως εδώ έχουν τηρηθεί οι αναλογίες και το αποτέλεσμα είναι διασκεδαστικό. Μάλιστα, σώζεται ακόμα περισσότερο από τη χαριτωμένη 'Εημυ Σμαρτ, η οποία δίνει τις απαραίτητες πινελιές χιούμορ στην ηρωίδα χωρίς να προσποιείται ότι τα παίρνει όλα στα σοβαρά. Γοητευτικοί οι δύο άντρες συμπρωταγωνιστές, ενώ την ιστορία συμπληρώνει ένα χαριτωμένο γαϊτανάκι από β' ρόλους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)