A song for Christmas (2017)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία του Hallmark, σε σκηνοθεσία Ρ. Σ. Νιούι, με τους Μπέκα Τόμπιν, Κέβιν ΜακΓκάρυ, Κέντρα Λι Τίμινς, Τζέημς ΜακΓκάουαν. 

Όταν το πούλμαν της περιοδείας της φεύγει κατά λάθος χωρίς εκείνην, η ποπ σταρ Αντέλαϊντ Κέυ ξεμένει μόνη στην πόλη του Πρέστον, στη Βιρτζίνια. Χωρίς τηλέφωνο, χωρίς λεφτά και χωρίς να ξέρει τι θα κάνει, βρίσκει βοήθεια και συντροφιά στην οικογένεια των Λαπ, οι οποίοι έχουν τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη φάρμα της περιοχής. Τα οικονομικά προβλήματα που απειλούν το ίδιο τους το σπίτι καθώς και η τρέλα των γιορτών κάνουν την Αντέλαϊντ να περάσει απαρατήρητη, αφού κανείς δεν την αναγνωρίζει εκτός από τον μεγάλο τους γιο, τον Ντίλον, που ονειρεύεται και ο ίδιος μια καριέρα στη μουσική κάντρυ. Η αφοσίωσή του στην οικογένειά του, όμως, και η προσπάθειά του να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δεν του επέτρεψαν ποτέ να πραγματοποιήσει το όνειρό του. 

Παραμυθάκι γεμάτο υπερβολές και συμβάσεις, αλλά καθώς ακριβώς είναι παραμυθάκι τού συγχωρείς πολλά. Αναμενόμενο όσο δεν πάει μεν, χαριτωμένο δε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)