Snowmance (2017)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Marvista, σε σκηνοθεσία Ντάγκλας Μίτσελ, με τους Άσλεϋ Νιούμπρω, Τζέσσι Χατς, Άνταμ Χέρτιγκ, Λώρεν Κόχρέην, Τομ Αννίκο, Ταμάρα Γκόρσκι. 

Η Σάρα ήταν ανέκαθεν ρομαντική, κάτι που αποδεικνύει και η χριστουγεννιάτικη παράδοση που ακολουθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο, στις 12 Δεκεμβρίου, φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο στον οποίο προσδίδει τις αρετές και τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα που ονειρεύεται πως θα ερωτευθεί. Παρέα στον χιονάνθρωπο κάθε έτους τής κάνει ο Νικ, κολλητός της από το σχολείο και κρυφά ερωτευμένος μαζί της μια ολόκληρη ζωή, ο οποίος ξαφνικά έχει να αντιμετωπίσει τον ιδανικό άντρα που εμφανίζεται από το πουθενά. Τον λένε Κόουλ, όπως τον χιονάνθρωπο που έφτιαξαν, και έχει όλα όσα ακριβώς περίμενε η Σάρα. Με το ρομάντζο τους να εξελίσσεται σε σφοδρό έρωτα, ο Νικ πρέπει να το αποφασίσει να λάβει δράση, αλλιώς θα χάσει τη Σάρα για πάντα. 

Το λογοπαίγνιο του τίτλου είναι ενδεικτικό και του ύφους της ταινίας, η οποία τιμά στο έπακρο τις προθέσεις της και μάλιστα χωρίς φτηνά κόλπα ή με σκηνικά φορτωμένα στα στολίδια. Ένας τρις χαριτωμένο καστ, η ρομαντική διάθεση και αυτό το απροσδόκητο, μαγικό (κυριολεκτικά) τρίγωνο κάνουν το φιλμάκι αυτό να ξεχωρίζει, στο είδος του πάντοτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)