Christmas encore (2017)


Ελληνικός τίτλος: Χριστουγεννιάτικο ανκόρ

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Paramount σε σκηνοθεσία Μπράντλεϋ Γουώλς, με τους Μάγκι Λώσον, Μπρένναν Έλιοτ, Αρτ Χιντλ, Τρέησυ Χόυτ, Μάρρεη Φέροου. 

Η Σάρλοτ είναι μια νεαρή ηθοποιός που όσο προσπαθεί να βρει τον ρόλο που θα ξεκινήσει την καριέρα της εργάζεται ως σερβιτόρα. Κάποια στιγμή παίρνει μέρος στις ανοιχτές ακροάσεις του θεάτρου Γκραντ για την εορταστική παραγωγή της Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας του Ντίκενς. Τολμώντας μια διαφορετική προσέγγιση στον χαρακτήρα, η Σάρλοτ παίρνει τον ρόλο αφού εντυπωσιάζει τον νέο σκηνοθέτη του θιάσου, σταρ μιας επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς, που όμως θέλει να αλλάξει πορεία. Αυτό που δεν είχαν προβλέψει είναι πως ο ιδιοκτήτης του κτιρίου σκοπεύει να το πουλήσει. Άρα είτε θα συμβεί ένα θαύμα, είτε αυτή η παράσταση που ανεβάζουν θα είναι η τελευταία, τόσο για το θέατρο όσο και για τον θίασο. 

Στην προσπάθειά του να μην γίνει ένα χριστουγεννιάτικο φιλμ όπως όλα τα άλλα, αφήνει λίγο σε δεύτερη μοίρα το love story και επικεντρώνει στα της θεατρικής παράστασης, με αποτέλεσμα όμως να γίνεται λίγο περισσότερο σοβαροφανές από όσο θα χρειαζόταν και να χάσει λίγο το νεύρο του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)