Christmas all over again (2016)


Ελληνικός τίτλος: Χριστούγεννα κάθε μέρα

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Voltage, σε σκηνοθεσία Κρίστυ Κάρλσον Ρομάνο, με την ίδια και τους Σων Ράυαν Φοξ, Αρμάνι Τζάκσον, Άμπερ Μοντάνα, Κόλιν Σμιθ, Γουώλλυ Νταν. 

Ο Έντι έχει τα νεύρα του. Όχι μόνο θα πρέπει να υποστεί τον γάμο του μεγάλου αδελφού του ανήμερα Χριστουγέννων στο σπίτι τους με μια γυναίκα που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένει μια ολόκληρη μέρα για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με χρονοκαθυστέρηση. Αυτό που τον καίει, όμως, δεν είναι ακριβώς οι γιορτές αλλά το δώρο που περιμένει πώς και πώς: ένα ζευγάρι πανάκριβα αθλητικά παπούτσια που τα ονειρεύεται μήνες. Η συμπεριφορά του ολόκληρη τη μέρα του γάμου είναι ανεπίτρεπτη και μάλιστα λίγο πριν την τελετή υποκρίνεται τον άρρωστο για να μην παραστεί. Το επόμενο πρωί, ο Έντι ξυπνάει και συνειδητοποιεί πως ξαναζεί την ίδια μέρα από την αρχή. Είναι ανήμερα Χριστούγεννα, ο πατέρας του του ανακοινώνει πως θα ανταλλάξουν δώρα την επομένη λόγω γάμου κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Το ίδιο και τη μεθεπόμενη μέρα, το ίδιο και την ημέρα που ακολουθεί, μέχρι που συνειδητοποιεί έντρομος πως θα είναι για πάντα παγιδευμένος στο ίδιο 24ωρο έως ότου αλλάξει συμπεριφορά και κάνει τα πράγματα να γίνουν όπως πρέπει. 

Θα μπορούσε να είναι η χαρά του παιδιού η ταινία και μέσα στη μαγεία. Δυστυχώς δεν είναι, καθώς παραγωγή, σκηνοθεσία και ερμηνείες στέκουν απέναντί της. 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)