A Nutcracker Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Crown Media γυρισμένη για το Hallmark από τον Μάικλ Λέμπεκ, με τους Έημυ Άκερ, Σάσα Ράντετσκυ, Σοφία Λουτσία. 

Όταν η αδελφή της σκοτώνεται σε τροχαίο, η ζωή τής Λίλυ καταρρέει. Έχοντας ήδη μια ανερχόμενη καριέρα στα μπαλέτα της Νέας Υόρκης, έτοιμη για σόλο ρόλο στον Καρυοθραύστη και μια υπέροχη σχέση με τον παρτεναίρ της, τώρα επιστρέφει στην πόλη της, όπου εγκαταλείπει τον χορό και αφοσιώνεται στη μικρή κόρη της αδελφής της, την οποία μεγαλώνει σαν δικό της παιδί. Όταν μετά από χρόνια, η μικρή Σάντι κερδίζει τον ίδιο διαγωνισμό χορού στον οποίο είχε διακριθεί και η θεία της, τα μπαλέτα της Φιλαδέλφεια την προσκαλούν για τη χριστουγεννιάτικη παράσταση του Καρυοθραύστη. Η Λίλυ τη συνοδεύει εκεί όπου διαπιστώνει πως σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο παλιός της παρτεναίρ και αγαπημένος της, ο Μαρκ. 

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη από το Hallmark, αφού η ταινία -πάντα εντός του πλαισίου για το οποίο γυρίστηκε- είναι σοβαρών προθέσεων και φροντισμένης παραγωγής. Με πρωταγωνιστή τον χορευτή Σάσα Ράντετσκυ και την επίσης χορεύτρια Σοφία Λουτσία στον ρόλο της νεαρής Σάντι, η ταινία χαρακτηρίζεται όχι μόνο από αληθοφάνεια στους βασικούς ρόλους αλλά και από όμορφες σκηνές χορού, ώστε να τιμήσει και τον τίτλο της. Πειστική, αν και ντουμπλαρισμένη στις χορευτικές σκηνές, η Έημυ Άκερ, γνωστή μας από το "Person of Interest" και το πιο πρόσφατο "The Gifted".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)