A Christmas Village (2018)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία σε σκηνοθεσία Τζάστιν Τζ. Ντυκ. με τους Μάντελάιν Λήον, Νιλ Πάτερσον, Μπλέηζ Μπρουκς, Νταϊάνα Κρίσμαν. 

Η Πάιπερ Τζάνσεν είναι ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων, η οποία αποφασίζει να βγάλει ένα βιβλίο με τις χριστουγεννιάτικες συνταγές της γιαγιάς της. Μόνο που η κίνηση αυτή την μπλέκει σε μια ξαφνική δικαστική περιπέτεια, αφού μια μεγάλη εταιρεία διεκδικεί την πατρότητα των συνταγών και την κατηγορεί για λογοκλοπή. Επάνω στον πανικό της και για να αλλάξει το αφήγημα, καλεσμένη σε μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή καθώς είναι, ανακοινώνει πως θα ασχοληθεί προσωπικά και εθελοντικά με την προώθηση του χριστουγεννιάτικου χωριού που ανήκει στον νεαρό πατέρα δύο παιδιών -επίσης καλεσμένο στην εκπομπή- που δεν μπορεί να τα φέρει πέρα με τη συνεχή πτώση των επισκεπτών. 

Ακόμα και με όλες τις συμβάσεις των χριστουγεννιάτικων τηλεταινιών, οι σεναριακές υπερβολές της συγκεκριμένης δεν μπορούν να γίνουν εύκολα πιστευτές, καθώς η ιστορία πιάνεται από τα μαλλιά της για να λειτουργήσει, συν του ότι δεν έχει να παρουσιάσει και καμιά ενδιαφέρουσα ίντριγκα. Η επιτομή του αναμενόμενου, σε μια παραγωγή που τη χαρακτηρίζει μια ευρύτερη αμηχανία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)