Christmas List (2016)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία του eOne γυρισμένη για το Hallmark από τον Πωλ Α. Κάουφμαν, με τους Αλίσια Γουίτ, Γκάμπριελ Χόγκαν, Πήτερ Μπένσον, Γουάντα Κάννον. 

Η Ίζαμπελ, όταν ήταν μικρή και μεγάλωνε με την υπέρ του δέοντος τακτική μητέρα της, ονειρευόταν να ζήσει κάποια Χριστούγεννα χωρίς "πρέπει", με αληθινό έλατο, και με τα φωτάκια στολισμένα όπως νά 'ναι, χωρίς ψυχαναγκασμούς. Έτσι, λοιπόν, φτιάχνει μια λίστα όλων όσων θα αποτελούσαν τα ιδανικά της Χριστούγεννα, την οποία ξαναβρίσκει χρόνια μετά, λίγο πριν φύγει με τον καλό της και ιδιοκτήτη του οίκου μόδας όπου εργάζεται για διακοπές κάπου εξωτικά -μάλλον στη Χαβάη. Η Ίζαμπελ, λοιπόν, κάνει την επανάστασή της και κλείνει το ταξίδι τους σε έναν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικο προορισμό, χωρίς λουξ ξενοδοχεία, αλλά με χιόνι και έλατα. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως ονειρεύεται, αφού εκείνος αναγκάζεται να φύγει επειγόντως για τη Νότια Αμερική, αφήνοντάς την να ξεκινήσει ολομόναχη τις γιορτινές διακοπές. 

Αισθηματικό φιλμ με χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα, αλλά με μια πολύ γοητευτική πρωταγωνίστρια και ένα έξυπνο σενάριο με χιούμορ και καλοδουλεμένους διαλόγους. Εντάξει, δεν θα σας εκπλήξει με την εξέλιξή του, αλλά κι εσείς δεν νομίζω να καθίσετε να δείτε χριστουγεννιάτικη τηλεταινία για την ανατροπή του φινάλε. Χαριτωμένο όσο πρέπει. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)