A Christmas to remember (2016)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Crown Media, γυρισμένη για το Hallmark από τον Ντέηβιντ Γουήβερ, με τους Μίρα Σορβίνο, Κάμερον Μάθισον, Μπρέντα Κρίτσλοου, Στηβ Μπάτσικ, Όνα Γκράουερ. 

Η Τζέννιφερ Γουέηντ είναι μια διάσημη τηλεοπτική σεφ, αρκετά αυστηρή με τον εαυτό τους αλλά και με τους γύρω της. Παραμονές γιορτών και κουρασμένη από τις υποχρεώσεις που έπρεπε να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα, δέχεται την πρόταση της κολλητής της, που είναι και μάνατζέρ της, η οποία της προσφέρει το εξοχικό της για όσο διάστημα το θελήσει. Όμως, καθώς οδηγεί για τον ορεινό προορισμό της, από απροσεξία και λόγω της χιονοθύελλας, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και βγαίνει από τον δρόμο. Λίγο αργότερα, τη βρίσκει ο κτηνίατρος της πόλης, να περιπλανιέται στον δρόμο, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί ούτε πώς βρέθηκε εκεί ούτε ποια είναι. Έτσι, αυτή η απαιτητική γυναίκα καλείται να ανακαλύψει και πάλι τη ζωή της από την αρχή, περνώντας τις γιορτές στο σπίτι στο σπίτι αυτού του ευγενικού άντρα και των τριών παιδιών του. 

Τυπικό Hallmark μεν, με όχι τόσο συνηθισμένη ιστορία δε. Πιο πολύ family oriented παρά μονόδρομο love story, η ταινία εκμεταλλεύεται τον γιορτινό διάκοσμο για να πει μια τρυφερή, αλλά πέρα για πέρα ιλουστρασιόν και προβλέψιμη ιστορία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)