A summer to remember (2018)



Αισθηματική τηλεταινία της Reel One σε σκηνοθεσία Μάρτιν Γουντ, με τους Κάθριν Μπελ, Κάμερον Μάθισον, Σαμάνθα ΜακΓκίλιβρέυ, Πωλ Ο'Μπράιεν.

Μια γιατρός παίρνει άδεια από τα Επείγοντα του νοσοκομείου όπου εργάζεται για μία εβδομάδα διακοπών μαζί με την κόρη της στα Φίτζι, ως φόρο τιμής στον νεκρό άντρα της που είχε γνωρίσει και παντρευτεί εκεί. Με το μυαλό πάντοτε στη δουλειά και τις υποχρεώσεις της, η Τζέσικα πρέπει να μάθει πώς να βρει τον τρόπο να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη στιγμή, κάτι που ο γοητευτικός συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είναι πολύ πρόθυμος να της δείξει.

Μια χήρα γυναίκα, ένας ταλαιπωρημένος από τον έρωτα εργένης, ένα θέρετρο στα Φίτζι, κάμποσα πλάνα από εταιρείες που διαχειρίζονται στοκ οπτικό υλικό, συν ένας δεύτερος διεκδικητής που όμως δεν έχει ελπίδα από το πρώτο κιόλας πλάνο και όλα είναι έτοιμα για αυτήν την καλοκαιρινής συσκευασίας τηλεταινία που νομίζει ότι μπορεί να μας κάνει να ξεχαστούμε στη ραστώνη της, όταν οι δημιουργοί της ξέχασαν στο μεταξύ πως δεν είχαν σενάριο. Καμία σύγκρουση, κανένα ενδιαφέρον στο φλερτ, πλήρως αδιάφορη η παράλληλη ιστορία με την ετοιμόγεννη κολλητή της και γενικώς ένα καλοκαίρι που σε πλήρη αντίθεση με τον τίτλο του, μόνο αξέχαστο δεν είναι.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)