Truly, Madly, Sweetly (2018)


Αισθηματική τηλεταινία της Crown Media για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Ρον Όλιβερ, με τους Νίκι Ντελόουτς, Ντύλαν Νηλ, Κάρεν Χόλνες, Ντάλιας Μπλέηκ.

Δύο άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι κληρονομούν από κοινού ένα ιστορικό κτίριο στο Σαν Φρανσίσκο όπου στεγαζόταν ένα από τα πιο διάσημα ζαχαροπλαστεία της πόλης. Εκείνος είναι οικονομολόγος σε μεγάλη εταιρεία, διαζευγμένος, με μια μικρή κόρη και ανιψιός της εκλειπούσης θείας Βεατρίκης. Εκείνη έχει αυτοκινούμενη καντίνα με cupcakes και είχε διατελέσει ατύπως μαθήτρια της μακαρίτισσας, η οποίας τής είχε εμφυσήσει και την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική. Μολονότι αρχικά οι δύο συν-κληρονόμοι συμφωνούν να πουλήσουν το κτίριο, οι εξελίξεις τα φέρνουν έτσι ώστε η επαναλειτουργία του ζαχαροπλαστείου να είναι η μοναδική τους εναλλακτική. 

Κλασικότροπη παραγωγή του Hallmark, από τις "σοβαρές", χωρίς υπερβολική δόση γλυκαντικών πέραν της απολύτου απαραίτητης ώστε να δέσουν τα γλυκά που παρασκευάζει η πρωταγωνίστρια. Μαζεμένες και οι ερμηνείες, χωρίς ακρότητες και από μηχανής θεού λύσεις η αφήγηση, ανθρώπινη η ιστορία και αρκούντως ρεαλιστική. Προσωπικά θα ήθελα λίγο πιο λαχταριστά τα γλυκά, αλλά πέραν αυτού δεν έχω να της προσάψω κάτι. Ο τίτλος μόνο ακούγεται κάπως...

Για περισσότερες κριτικές ταινιών, σειρών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Συγκεντρωμένα τα κείμενα για τις τηλεοπτικές παραγωγές θα τα βρείτε εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Fourmi (2019)

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)