A Christmas comeback (2019)


Εναλλακτικός τίτλος: Rock and Roll Christmas

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista σε σκηνοθεσία Μαξ ΜακΓκουάιαρ, με τους Μπέβερλυ Μίτσελ, Κάθριν Μαίρη Στούαρτ, Μάικλ Ντίκσον, Ντέηβιντ Πίναρντ, Κελάια Γκούιελ.

Το ντουέτο των Ρόουζ (Τριαντάφυλλα) είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία επί σειρά ετών, ειδικά με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους. Όταν όμως η μαμά Μπόνι Ρόουζ διαφώνησε έντονα με την απόφαση της κόρης της, Άσλυν, να εγκαταλείψει την καριέρα της για να ακολουθήσει τον τότε αγαπημένο της, όχι μόνο διαλύθηκε το ντουέτο μα και η διαπροσωπική τους σχέση. Σήμερα, πολλά χρόνια αποτυχημένης σόλο καριέρας μετά, η Μπόνι και η Άσλυν συναντιούνται ξανά στη σκηνή, σε μια εμφάνιση που είχε προγραμματίσει εν αγνοία τους ο μάνατζέρ τους. Μάλιστα τους προτείνει να αποδεχθούν και την πρόταση μιας μεγάλης δισκογραφικής για την επανένωσή τους με νέο δίσκο και ζωντανές εμφανίσεις, έναντι ενός σημαντικού ποσού. Είναι όμως το ενδεχόμενο μιας νέας καριέρας αρκετό για να ξεπεραστούν πείσματα και διαφωνίες ετών;

Περισσότερο οικογενειακό παρά αισθηματικό, το φιλμ κουβαλάει επάνω του όλη την επιθυμητή χριστουγεννιάτικη καλοσύνη και διάθεση επανασύνδεσης μαμάς, κόρης και εγγονής, όμως η ίντριγκα δεν είναι αρκετή για να δικαιολογήσει ούτε τις εντάσεις μεταξύ τους ούτε τη δυσκολία τους να τα ξαναβρούν. Τουλάχιστον από το σενάριο λείπουν οι υπερβολές και το επιτηδευμένο χιούμορ, ενώ το τραγούδι που ακούγεται στο φινάλε είναι συμπαθέστατο. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)

Fourmi (2019)

Ο Θόδωρος και το δίκανο (1962) (Α/Μ)