A Date by Christmas Eve (2019)


Χριστουγεννιάτικη αισθηματική τηλεταινία της Gaumont για το Lifetime σε σκηνοθεσία Τζέηκ Χέλγκρεν, με τους Βανέσα Λέντζις, Έβαν Γουίλλιαμς, Κάθριν Μπέιλες, Τζούλι ΜακΝίβεν, Τέυλορ Φρέυ. 

Η καλόκαρδη και ευγενική Τσέλσι πέφτει θύμα της υπέρμετρης φιλοδοξίας μίας συναδέλφου της, η οποία της κλέβει την ιδέα αναβάθμισης της εφαρμογής γνωριμιών όπου εργάζονται. Καθώς και οι δύο παρουσίασαν στην διευθύντριά τους μια πανομοιότυπη ιδέα, εκείνη τις βάζει να τρέξουν το πρότζεκτ από κοινού, αφού καμιά τους δεν μπορούσε να αποδείξει τίποτα για την αυθεντικότητα ή μη της ιδέας της άλλης. Παρ' όλα αυτά, η Τσέλσι σαφώς πικραμένη, ζητά τη βοήθεια του γείτονα και κολλητού της του Φίσερ, ενώ παράλληλα τη χωρίζει το μέχρι τότε αγόρι της. Μόνο που εντελώς ξαφνικά, τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν μετά τη φωτογράφιση της χριστουγεννιάτικης διαφημιστικής καμπάνιας της εφαρμογής, όταν η γυναίκα που θα υποδυόταν τη σύζυγο του Άι Βασίλη δείχνει να παίρνει τον ρόλο της πολύ πιο σοβαρά.

Το είχα ξαναπεί και πρόσφατα με αφορμή μια αντίστοιχη τηλεταινία, πως οι δημιουργοί τους μάλλον δεν σκαμπάζουν και πολύ από τεχνολογία. Διαφορετικά δεν εξηγείται όλο αυτό το αδικαιολόγητο και εντελώς περιττό μπλέξιμο του χριστουγεννιάτικου add-on της εφαρμογής, το οποίο ειλικρινά δεν κατάλαβα ούτε πώς λειτουργεί ούτε σε τι εξυπηρετεί. Το ίδιο χάος όμως επικρατεί συνολικά στο σενάριο, που μπλέκει τόσα πολλά πράγματα άνευ λόγου και εν τέλει χάνεται και η ουσία. Οπότε χαμένη πάει η κ. Κλάους, σε δεύτερη μοίρα μένει το love story και όποιες καλές ιδέες υπήρχαν κακώς μπήκαν όλες μαζί. Εύκολα βγαίνουν δυο ταινίες από ό,τι συμβαίνει σε αυτήν εδώ.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Ο Θόδωρος και το δίκανο (1962) (Α/Μ)