I'll Be Home for Christmas (2016)


Ελληνικός τίτλος: Έρχομαι για τα Χριστούγεννα

Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της Motion Picture Corporation of America γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Τζέημς Μπρόλιν, με τον ίδιο και τους Μίνα Σουβάρι, Τζων Ρήαρντον, Τζέηκομπ Μπλαιρ, Μάρσια Μπένετ.

H Τζάκι, μια δυναμική Βοηθός Εισαγγελέα, έχει μάθει να ταχτοποιεί τα επαγγελματικά της αποτελεσματικά και με πρόγραμμα, όπως επίσης και τις ευθύνες της έναντι της μικρής κόρης της την οποία μεγαλώνει μόνη. Με έναν αρραβωνιαστικό που κάνει σχέδια και για τους δυο τους στο πλευρό της και τις γιορτές να πλησιάζουν, το μοναδικό που δεν χρειάζεται η Τζάκι είναι να βγει από το πρόγραμμά της το οποίο παρακολουθεί με ευλάβεια. Μόνο που στην πόλη καταφθάνει ο εδώ και χρόνια αποξενωμένος πατέρας της, που κάνει μια στάση με το τροχόσπιτό του για να παραβρεθεί στην κηδεία ενός παλιού του συναδέλφου στην Αστυνομία.

Έχουμε να κάνουμε με μια από αυτές τις καλές χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες, του Hallmark τις ορθόδοξες, με χωρισμένες μητέρες, μικρά, αξιαγάπητα κοριτσάκια που αποζητούν τον παππού τους, κούκλους, πάμπλουτους αλλά καταπιεστικούς αρραβωνιαστικούς και ακόμα πιο κούκλους και καλόκαρδους νεαρούς αστυνομικούς που διεκδικούν την καρδιά της πρωταγωνίστριας. Προσθέστε και ένα άσυλο απόρων που κινδυνεύει να κατεδαφιστεί και καταλαβαίνετε γιατί το Hallmark πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους παραγωγές. Η σκηνοθεσία μόνο του Τζέημς Μπρόλιν ήθελε λίγο περισσότερο σφίξιμο στη ροή και το μοντάζ, με τα πλάνα ώρες-ώρες να κρεμάνε άνευ λόγου. Πάντως, χάρη ακριβώς στην παρουσία του Μπρόλιν, η σύζυγός του Μπάρμπρα Στράιζαντ προσέφερε και δύο χριστουγεννιάτικα τραγούδια της στην ταινία. 

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Disorder (2024)

Αρραβωνιάσματα (1950) (Α/Μ)

O τελευταίος πειρασμός (1964) (Α/Μ)

Les amours d'Anaïs (2021)

Κινηματογράφοι- Village @ The Mall (Αίθουσες 1-11)