Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (2014)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία των Lifetime/A+E Networks, σε σκηνοθεσία Τιμ Χιλλ, με τους Μέγκαν Σαρπεντιέ, Ντάνιελ Ρέμπακ, Ήβαν Τοντ, Ντέηβιντ Λιούις και τη φωνή τής Ώμπρεϋ Πλάζα. 

Ένα κοριτσάκι που δεν έχει φίλους και που δουλεύει εθελοντικά σε ένα pet shop, συναντά έναν Άγιο Βασίλη που δουλεύει στο εμπορικό κέντρο και ο οποίος τής δίνει ένα μαγικό νόμισμα που μπορεί να πραγματοποιήσει την ευχή της. Όταν η μικρή Κρύσταλ ρίχνει το νόμισμα στο πηγάδι των ευχών, αρχίζει να ακούει τη φωνή της Γκρινιαρόγατας, μιας γάτας που όλα τής φταίνε και η οποία έχει ξεμείνει στο pet shop αφού κανείς δεν θέλει να την υιοθετήσει. 

Η τηλεταινία αυτή είναι λίγο απ' όλα, αφού η υπόθεσή της θα σας θυμίσει κάπως το Μόνος στο Σπίτι. Επίσης, θα σας φανεί προχειροφτιαγμένη στις σκηνές όπου η γάτα μιλάει, αλλά υπάρχει ένα backstory πίσω από όλα αυτά, αφού η Γκρινιαρόγατα, η Grumpy Cat, είναι personality του You Tube,διάσημη για τα χιουμοριστικά, αυτοσχέδια βίντεό της,οπότε και στην ταινία διατήρησαν εν μέρει την ίδια φιλοσοφία. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη γάτα Σως Ταρντάρ, η οποία λόγω νανισμού έχει μια μονίμως γκρινιάρα φάτσα, κι όταν ο αδελφός της ιδιοκτήτριάς της ανέβασε μια φωτογραφία της στο ίντερνετ, έγινε αμέσως viral. Όπως καταλαβαίνετε, δεν θα άφηναν την ευκαιρία χαμένη και για μια μεγάλου μήκους τηλεταινία, η οποία έχει την πλάκα της και αν την παρακολουθήσετε δίπλα στο φωτισμένο δέντρο θα περάσετε οικογενειακώς μια χαρά. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)