Les bêtises (2015)


Ελληνικός τίτλος: Ένα τρελό πάρτυ

Κωμωδία της Rézo, σε σκηνοθεσία Αλίς και Ροζ Φιλλιπόν, με τους Ζερεμί Ελκαΐμ, Ανν Αλβαρό, Αλεξάντρ Στάιγκερ, Ζακ Βεμπέρ, Τζονατάν Λαμπέρ, Σαρά Ζιροντώ. 

Ένας αγαθιάρης και ατσούμπαλος άντρας που έμαθε πως είναι υιοθετημένος, αναζητά απεγνωσμένα τη μητέρα του. Ο δικηγόρος στον οποίο ανέθεσε την υπόθεση τη βρίσκει μεν αλλά του ανακοινώνει πως εκείνη δεν είναι έτοιμη να τον δει. Τίποτα, όμως, δεν είναι σε θέση να σταματήσει τον Φρανσουά, ο οποίος βρίσκει τον τρόπο να τρυπώσει στο σπίτι της. 

"Οι ανοησίες" που είναι και ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας περιγράφουν εν συντομία ολόκληρο το φιλμ, το οποίο μπορεί να έχει μια καλή ιδέα αλλά το σενάριό του τελειώνει σχεδόν στα 30 πρώτα λεπτά. Οπότε, μετά αρχίζει μια παρέλαση από "ανοησίες" που, εντάξει, φέρνουν χαμόγελο, αλλά δεν αρκούν για μια ολοκληρωμένη ταινία. Τι να σου κάνει και ο συμπαθέστατος και ταλαντούχος πρωταγωνιστής, ο οποίος μπορεί να σύστησε μια χαρά τον ήρωά του στην αρχή, αλλά στη συνέχεια αναγκάζεται να γίνει καρικατούρα του ίδιου του του εαυτού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)