Transformers: Age of extinction (2014) (IMAX) (3D)


Ελληνικός τίτλος: Transformers 4 -Εποχή αφανισμού

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας της Paramount, σε σκηνοθεσία Μάικλ Μπαίυ, με τους Μαρκ Γουώλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ, Τζακ Ρέυνορ, Στάνλεϋ Τούτσι, Κέλσυ Γκράμμερ και τις φωνές των Πήτερ Κάλλεν, Τζων Γκούντμαν, Κεν Γουατανάμπε, Τζων ΝτιΜάτζιο. 

Μετά τον καταστρεπτικό πόλεμο με τους Ντισέπτικον, τα Ώτομποτ παραμένουν κρυμμένα, καθώς το λαϊκό συναίσθημα έχει στραφεί εναντίον τους. Πόσω μάλλον δε, όταν ένας κυνηγός επικηρυγμένων συλλέγει όσα Ώτομποτ μπορέσει να βρει, κατόπιν εντολής μιας πολυεθνικής. 

Νέο κεφάλαιο και ενδεχομένως νέα τριλογία στις κινηματογραφικές περιπέτειες των Τρανσφόρμερ, με νέο καστ, αυτή τη φορά τον Μαρκ Γουώλμπεργκ, στον ρόλο ενός ιδιοφυούς αλλά παρεξηγημένου εφευρέτη και της κόρης του, που ανακαλύπτουν τον Όπτιμους Πράιμ να κρύβεται στον στάβλο τους. Εντυπωσιακή όσο δεν πάει είναι τούτη εδώ η ταινία, μεγάλος μέρος της οποίας μάλιστα έχει γυριστεί με κάμερες IMAX, ενισχύοντας την οπτική τέρψη. Έλα, όμως, που δεν έχει σενάριο ικανό να στηρίξει την εξαντλητική διάρκεια των 165 λεπτών, οπότε, μετά το πρώτο (άντε και το δεύτερο) wow! αρχίζουν οι επαναλήψεις και οι ατελείωτες μάχες που αποτελούν και ένα ικανοποιητικό crash-test ηχείων και subwoofer. Βαρέθηκα λίγο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)