Alibi.com (2017)


Ελληνικός τίτλος: Άλλοθι για παντρεμένους

Κωμωδία των Studiocanal/TF1, σε σκηνοθεσία Φιλίπ Λασώ, με τον ίδιο και τους Ελοντί Φοντάν, Ζυλιέν Αρουτί, Ταρέκ Μπουνταλί, Ντιντιέ Μπουρντόν, Ναταλί Μπαι, Ναγουέλ Μαντανί. 

Ο Γκρεγκορύ έχει την πιο έξυπνη start-up που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς: παρέχει οργανωμένα άλλοθι σε παντρεμένους που θέλουν να μπερμπαντέψουν και το καταφέρνει με τεράστια επιτυχία. Η ζωή του περιπλέκεται, όταν γνωρίζει τη Φλο, μια όμορφη κοπέλα με την οποία κάνουν αμέσως κλικ, αλλά που δεν συγχωρεί το ψέμα. Καθώς φοβάται πως αν της πει τι δουλειά κάνει θα τον παρατήσει, υποδύεται τον ιπτάμενο φροντιστή. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν πηγαίνει να γνωρίσει τους δικούς της, συνειδητοποιεί πως ο πατέρας της είναι πελάτης του. 

Ξεκαρδιστική κωμωδία στα πρότυπα αντίστοιχων αμερικανικών, το "Άλλοθι" έχει καταιγιστικούς ρυθμούς, είναι έξυπνο, γρήγορο και αστείο. Αποδεχόμενο την υπερβολή του, δεν πάσχει από κρίσεις σοβαροφάνειας και το τερματίζει, παίζοντας με το slapstick και το μπουλβάρ. Οι "καθωσπρέπει" κριτικοί θα το χαρακτήριζαν σαχλό και επιφανειακό, αλλά μην σας απασχολεί καθόλου το θέμα, αφού το γέλιο καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)