Catherine Jenkins: Believe, Live from the O2 (2010)



Μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της συναυλίας της Κάθριν Τζένκινς στην Ο2 Arena, του Λονδίνου, στο πλαίσιο της περιοδείας της για το άλμπουμ "Believe". 

Η βρετανίδα σοπράνο Κάθριν Τζένκινς έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια για τις ερμηνείες κλασσικών οπερατικών θεμάτων, τραγουδιών από μιούζικαλ ή ποπ-ροκ διαχρονικών επιτυχιών με το δικό της ξεχωριστό στυλ που εντάσσεται στην κατηγορία της Popera, όπως και οι Il Divo, στις συναυλίες των οποίων έχει κατά καιρούς συμμετάσχει. Η συγκεκριμένη συναυλία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών, τόσο από το άλμπουμ της, όσο και από το μουσικό θέατρο αλλά και από την όπερα, με μια ενδιαφέρουσα σεκάνς τριών θεμάτων από την Κάρμεν. Σκηνογραφία και φωτισμοί με αισθητική συνοδεύουν την τραγουδίστρια στη σκηνή, δημιουγώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον για κάθε τραγούδι, ενώ οι χορευτές επί σκηνής είναι φορές που πραγματικά κλέβουν την παράσταση. Η τηλεοπτική σκηνοθεσία του Κρις Χίλσον κατορθώνει να συλλάβει με επιτυχία το περιβάλον της εντυπωσιακής και κατάμεστης συναυλιακής αίθουσας.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)