The boy (2016)



Ταινία τρόμου της STX σε σκηνοθεσία Γουίλλιαμ Μπρεντ Μπελ, με τους Λώρεν Κόχαν, Ρούπερτ Έβανς, Τζιμ Νόρτον, Νταϊάνα Χάρντκασλ, Μπεν Ρόμπσον. 

Στην προσπάθεια να αφήσει πίσω της την προβληματική και βίαιη ζωή που είχε με τον αγαπημένο της, μια νεαρή κοπέλα φεύγει από τις ΗΠΑ και έρχεται στην Αγγλία για να δουλέψει ως νταντά ενός μικρού αγοριού σε έναν απομονωμένο πύργο. Μόλις φτάνει εκεί, όμως, συνειδητοποιεί πως στην ουσία θα φροντίζει μια κούκλα στην οποία τα αφεντικά της συμπεριφέρονται σαν να είναι αληθινό παιδί. 

Από τα ωραιότερα θριλεράκια που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, που αφηγείται με αξιοπρέπεια μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη ιστορία. Φροντισμένη παραγωγή, χωρίς ανόητους διαλόγους και με πολύ προσεγμένους ήχους, το Αγόρι θα σας κερδίσει το ενδιαφέρον, καθώς παίζει με όλα τα κλισέ τους είδους φροντίζοντας να την ίδια στιγμή να τα ανατρέψει, όσο μπορεί.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις σειρών και κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)