Κινηματογράφοι- Village @ The Mall (Αίθουσες 1-11)

Αίθουσα 1

Αίθουσα 2 (3D)

Αίθουσα 3

Αίθουσα 4 (3D & Dolby Atmos)

Αίθουσα 5 (λήψη του 2019 με τις νέες πολυθρόνες, μετά την κατάργηση του φορμάτ Europa)

Αίθουσα 5 Europa (η αρχική της μορφή)

Αίθουσα 6 (λήψη του 2018 με τις νέες πολυθρόνες, μετά την κατάργηση του φορμάτ Europa)

Αίθουσα 6 Europa (η αρχική της μορφή)

Αίθουσα 7 VMax Sphera (3D & Dolby Atmos)

Αίθουσα 7 VMax (η αρχική της μορφή, προτού αναβαθμιστεί κατά το premium πρότυπο Sphera)

Αίθουσα 8 (3D)

Αίθουσα 9

Αίθουσα 10 (λήψη του 2017, με τις νέες mainstream πολυθρόνες που έχουν αντικαταστήσει τις παλιές)

Αίθουσα 11



Το φουαγέ του επάνω ορόφου, στο επίπεδο των αιθουσών, και η είσοδος της VMax Sphera

Ο διάδρομος για τις αίθουσες 1-4

Η ξεχωριστή είσοδος των Gold Class αιθουσών 13 & 14


To 2005, η Village Roadshow (στα χέρια της εξ Αυστραλίας μαμάς ακόμη τότε, προτού πωληθεί στον Όμιλο Κοντομηνά), πραγματοποιεί την πιο ολοκληρωμένη της επένδυση στην Ελλάδα, μικρότερη ίσως του μεγαλοπρεπούς συγκροτήματος στον Ρέντη, αλλά απείρως πιο ουσιαστική από κινηματογραφικής άποψης. Μέσα στο ολοκαίνουργιο τότε εμπορικό κέντρο The Mall Athens, κατασκευάζει ένα πολυτελές συγκρότημα 14 αιθουσών, μακράν βελτιωμένο και με υψηλότερη αισθητική από τα μέχρι τότε κινηματογραφικά της κέντρα, αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα. Νέα πιο ζεστή και λιγότερο προκάτ αισθητική διακόσμησης στις αίθουσες, νέες πιο αναπαυτικές πολυθρόνες με κινούμενη πλάτη και μια νέα ιδεολογία "θεματικών" αιθουσών ήταν η απάντηση της Village στις ανταγωνιστικές αλυσίδες κινηματογράφων που είχαν κάνει όλα αυτά τα χρόνια την εμφάνισή τους.

Η λογική του πολυκινηματογράφου στο Mall έλεγε πως υπήρχαν ξεχωριστές αίθουσες για ξεχωριστές ανάγκες, με άλλα λόγια δεν ήταν απλά άλλο ένα πολυσινεμά, αλλά πολλοί ξεχωριστοί κινηματογράφοι μαζεμένοι. Έτσι έχουμε -ας πούμε- ένα πολυσινεμά 9 mainstream αιθουσών διαφορετικών μεγεθών και τεχνικών δυνατοτήτων (1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 12), τις αίθουσες 5 και 6 που στήθηκαν ως ένας ξεχωριστός κινηματογράφος με την επωνυμία Village Cinemas Europa, με διαφορετική διαρρύθμιση και διακόσμηση αλλά και ξεχωριστό φουαγέ, με αρχική φιλοσοφία την προβολή ταινιών άλλου ύφους από αυτές ενός τυπικού multiplex, τις αίθουσες πολυτελείας Gold Class (13 και 14), με πολυθρόνες lazy boy και VIP service εστίασης, και τέλος τη ναυαρχίδα του κέντρου, την αίθουσα 7, με τον χαρακτηρισμό VMax, τεράστιας χωρητικότητας και με μια εξίσου τεράστια οθόνη 270 τ.μ. Τεχνικά, το Village του Mall συγκερνά όλες τις σύγχρονες τεχνικές προβολής, με αίθουσες 3D (2, 4, 8) αλλά και με το υπερσύγχρονο σύστημα ήχου Dolby Atmos (αίθουσες 4 & 7). Το 2017 ξεκίνησε η σταδιακή ανακαίνιση των αιθουσών του συγκροτήματος, με τις πολυθρόνες στις mainstream αίθουσες να αποκτούν ένα νέο ροδί χρώματος ύφασμα, ενώ αντικαθίστανται και οι μοκέτες στο πάτωμα, πάλι γκρι αλλά με καρώ σχέδιο.

Οι κινηματογράφοι βρίσκονται στο τρίτο επίπεδο του κέντρου, με μια εντυπωσιακή γυάλινη πρόσοψη, γεμάτη αφίσες από τις ταινίες της σαιζόν. Η μεγάλη είσοδος οδηγεί στα ταμεία που βρίσκονται δεξιά, στο μαγαζί Village Store με παιχνίδια και memorabilia (αριστερά) και στο τεράστιο μπαρ και την αίθουσα αναμονής, με χαρακτηριστικούς τούς πολυελαίους στην οροφή. Δυστυχώς, το φουαγέ τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει από arcade games, με τα οποία διαφωνώ ριζικά, καθώς αλλάζουν την όψη, την αισθητική και τη φιλοσοφία λειτουργίας του χώρου, αλλά τι να κάνουμε τώρα... Από κάπου πρέπει να βγαίνουν χρήματα. Το μπαρ στα δεξιά του έχει ένα πολύ μεγάλο stand με καραμέλες, που είναι σωστός πειρασμός. Επάνω από το μπαρ, οθόνες παίζουν τρέιλερ ταινιών και διαφημιστικά ή προωθητικά βίντεο. Η κυλιόμενη σκάλα για τις αίθουσες βρίσκεται στα δεξιά του φουαγέ και οδηγεί σε έναν πολύ μακρύ διάδρομο όπου βρίσκονται και οι 12 κινηματογράφοι (οι δύο αίθουσες Gold Class βρίσκονται σε άλλο σημείο του εμπορικού κέντρου και έχουν ξεχωριστή είσοδο). Οι σκάλες σε βγάζουν ακριβώς μπροστά σε ένα φουαγέ με ανεξάρτητο μπαρ που αγκαλιάζει τις αίθουσες 5, 6 αλλά και τη VMax Sphera αίθουσα 7. Όλο ευθεία βρίσκονται οι αίθουσες 1-4, ενώ με αναστροφή στα αριστερά θα συναντήσετε τις αίθουσες 8-12. Ο όμορφα διακοσμημένος διάδρομος έχει κομψό φωτισμό και αφίσες ταινιών μέσα σε κορνίζες, σαν πίνακες.

Η αίθουσα 1 είναι από τις μικρότερες του κέντρου και σας περιμένει στο βάθος του διαδρόμου. Αμφιθεατρική διάταξη σταδίου με τις ροδί πολυθρόνες με την ανακλινόμενη πλάτη σε μονομπλόκ τοποθέτηση και αναλογικά πολύ μεγάλη wall-to-wall οθόνη και η standard διακόσμηση των mainstream αιθουσών του Mall με τα γκρι-μπορντώ πάνελ στους τοίχους θα σας υποδεχθούν κατά τη είσοδό σας. Η προβολή ψηφιακή υψηλού επιπέδου, με ισχυρό Dolby Digital ήχο με δυνατό subwoofer και έξοχο surround.

Η αίθουσα 2 είναι από τις μεγάλες του κέντρου. Φουλ αμφιθεατρική διάταξη σταδίου, με τις πολυθρόνες με την ανακλινόμενη πλάτη να βρίσκονται σε τρία μπλοκ, με δύο κάθετους διαδρόμους ανάμεσά τους. Η διακόσμηση είναι αυτή των mainstream αιθουσών, με τα γκρι-μπορντώ πάνελ στους τοίχους. Η προβολή είναι ψηφιακή, με εξαιρετική εικόνα, ο ήχος Dolby Digital δυνατός, με ισχυρά μπάσα και δυναμικό surround. Η αίθουσα 2 είναι εξοπλισμένη με τρισδιάστατο σύστημα προβολής Real D που αναδεικνύεται και από το μεγάλο μέγεθος της οθόνης. Συμπληρωματικά, μπορεί να προβάλλει και ταινίες που είναι γυρισμένες με το σύστημα HFR 3D.

Η αίθουσα 3 είναι από τις μικρότερες του κέντρου, με ένα ενιαίο μπλοκ καθισμάτων, αμφιθεατρικής διάταξης σταδίου. Γκρι-μπορντώ στους τοίχους, ροδί στις πολυθρόνες με την κινούμενη πλάτη για μεγαλύτερη άνεση και μια μεγάλη οθόνη κυριαρχούν στην αίθουσα. Η αίθουσα 3 μπορεί να είναι μικρή σε διαστάσεις, αλλά όχι σε απόδοση. Η μεγάλη οθόνη λάμπει από την εξαιρετική ψηφιακή προβολή, ενώ ο πολυκάναλος Dolby Digital ήχος σε κυκλώνει από παντού και συνταράσσει με τα δυνατά του μπάσα.

Ακριβώς δίπλα της, βρίσκεται η αίθουσα 4, μεγαλύτερη σε χωρητικότητα, όχι όμως ιδιαίτερα και σε μέγεθος οθόνης. Μονομπλόκ τα καθίσματα, πάντα σε διάταξη σταδίου, διακόσμηση standard με τις υπόλοιπες mainstream αίθουσες του Mall (πολυθρόνες με ανακλινόμενη πλάτη, γκρι-μπορντώ στους τοίχους), αλλά εδώ, ως μέρος του ντεκόρ, έχουμε δεξιά και αριστερά στους πλαϊνούς τοίχους και το φωτεινό τεράστιο λογότυπο του Dolby Atmos, που κυριαρχεί με τον φωτισμό του. Η αίθουσα 4 του Village @ The Mall μπορεί να κομπάζει ότι είναι από τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικά στην Ελλάδα. Το σύστημα ήχου Dolby Atmos είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η κορυφαία εταιρεία αλλά και ό,τι τελειότερο μπορεί να παρουσιάσει η τεχνολογία του κινηματογραφικού ήχου σήμερα. Με ηχεία ειδικής διάταξης όχι μόνο γύρω στην αίθουσα (και μάλιστα σε διπλή σειρά), αλλά και στην οροφή, ο ήχος της ταινίας "απεικονίζεται" με πλήρη σφαιρική διάταξη 360 μοιρών, κυκλώνοντας τον θεατή και προσφέροντας εξαιρετική απόδοση τόσο σε μικρές λεπτομέρειες όσο και σε δυναμική. Με το κάθε ηχείο σχεδόν να λειτουργεί και ως μεμονωμένο κανάλι, με το σύστημα Dolby Atmos η έννοια του πολυκάναλου ήχου αποκτά κυριολεκτικά νέα διάσταση. Η προβολή εννοείται πως είναι ψηφιακή υψηλότατων προδιαγραφών, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως η αίθουσα 4 είναι εξοπλισμένη και με σύστημα 3D προβολής Real D. Τον Οκτώβριο του 2017, στο πλαίσιο της ευρύτερης ανακαίνισης του συγκροτήματος, η αίθουσα 4 απέκτησε τις νέες ροδί πολυθρόνες και μοκέτα με νέα γεωμετρικά σχέδια.

Η αίθουσα 5  υπήρξε μία από τις δύο αίθουσες Europa που πρώτο το συγκρότημα του Mall φιλοξένησε. Η αρχική ιδέα ήταν ότι θα υπήρχε ένα σινεμά μέσα στο σινεμά, με αίθουσες διαφορετικές τόσο σε όψη όσο και σε προγραμματισμό αλλά και εξυπηρέτηση. Ως αποτέλεσμα είχαμε τις αίθουσες 5 & 6 (με την 5 να είναι η μεγάλη) οι οποίες ξεχώριζαν σε εμφάνιση. Αρχικά, μπροστά από τις αίθουσες σας περίμενε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι, με πολλά τραπέζια και άνετες δερμάτινες πολυθρόνες, σε έναν πολύ αναβαθμισμένο αισθητικά χώρο, ο οποίος είχε και το δικό του, αποκλειστικό μπαρ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως αν είχατε εισιτήριο για αίθουσα Europa (το οποίο δεν διέφερε σε τιμή από τις mainstream αίθουσες), μπορούσατε να ανεβείτε από νωρίς στο σαλόνι και να καθίσετε εκεί με την ησυχία σας, απολαμβάνοντας (όχι υποχρεωτικά) έναν καφέ ή κάποιο σνακ από το μπαρ, χωρίς να περιμένετε την ανακοίνωση πως η αίθουσά σας έχει ανοίξει, όπως ισχύει για τις υπόλοιπες. Δύο πόρτες μέσα στον χώρο υποδοχής οδηγούν στις αίθουσες 5 (αριστερά) και 6 (δεξιά), οι οποίες εντυπωσίαζαν και με τη διακόσμησή τους που ξέφευγε από την έννοια του multiplex, όπως την έχουμε συνηθίσει. Ειδικά η μεγάλη αίθουσα 5 με αμφιθεατρική διάταξη σταδίου, είναι και από τις μεγαλύτερες του κέντρου, με εξίσου μεγάλη wall to wall οθόνη. Το χρώμα των υφασμάτινων πάνελ στους τοίχους, αλλά και της μοκέτας ήταν φωτεινό μπορντώ, ενώ οι πολυθρόνες, που διέφεραν από αυτές στις mainstream αίθουσες, ήταν σε ένα βαθύ μπλε χρώμα, μεγαλύτερες, με ακόμα περισσότερη άνεση ανάμεσά τους, και με φαρδιά "χέρια" δεξιά και αριστερά που καταλήγουν σε ένα μικρό, ξύλινης όψης, τραπεζάκι για να ακουμπάτε το ποτό σας. Χωρίς να έχουν ανακλινόμενη πλάτη, οι πολυθρόνες των αιθουσών Europa ξεχώριζαν για την άνεσή τους και τη μαλακή τους αίσθηση. Πλέον η αίθουσα 6 δεν φέρει τη σήμανση Europa, ενώ οι ,πλε πολυθρόνες αντικαταστάθηκαν από τις νέες ροδί χρώματος με την ανακλινόμενη πλάτη, όπως και σε όλες τις αίθουσες, πλην της 7. Η προβολή στην Europa 5 είναι ψηφιακή υψηλότατου επιπέδου, με ήχο Dolby Digital, με πλούσια μπάσα και ξεχωριστή στερεοφωνία σε κάθε κανάλι.

Ίδιας αισθητικής και εμφάνισης ακριβώς, απλά μικρότερη σε μέγεθος, η αίθουσα 6 ήταν η μικρή Europa. Αμφιθεατρική διάταξη σταδίου για τις αναπαυτικές πολυθρόνες προδιαγραφών Europa τοποθετημένες μονομπλόκ, ψηφιακή προβολή και ήχος Dolby Digital υψηλού επιπέδου εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες προβολής και σε αυτή την αίθουσα που εκτός των κινηματογραφικών προβολών φιλοξενεί και live μεταδόσεις συναυλιών, όπερας και μπαλέτου. Και στην 6 οι μπλε Europa πολυθρόνες αντικαταστάθηκαν από τις mainstream ροδί με ανακλινόμενη πλάτη.

Το 2017 το σαλόνι των αιθουσών Europa καταργήθηκε, όπως άλλωστε και η ξεχωριστή σήμανση των δύο αιθουσών που πλέον φέρουν τη νέα mainstream διακόσμηση. Το μπαρ, εξακολουθεί να λειτουργεί, ενώ ο χώρος του παλιού σαλονιού διαμορφώθηκε σε ένα ανοιχτού τύπου φουαγέ με μπάρα και σκαμπώ.

Αναμφισβήτητη βασίλισσα του Village @ Τhe Mall είναι η αίθουσα 7, με διαστάσεις που κόβουν την ανάσα. Χαρακτηρισμένη ως V Max (διεθνές brand της Village για τις μεγάλες οθόνες στα κέντρα της, ως έμμεση απάντηση στα IMAX), η αίθουσα 7 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη στην Ελλάδα, με επιφάνεια 270 τ.μ. Η ίδια η αίθουσα είναι επίσης τεράστια και η μεγαλύτερη που θα συναντήσετε στην Ελλάδα, με έξι μπλοκ καθισμάτων, χωρισμένα μεταξύ τους με δύο κάθετους διαδρόμους και έναν οριζόντιο, ακριβώς μπροστά στην είσοδο, δημιουργώντας έτσι την αίσθηση πλατείας και εξώστη, με τις mainstream πολυθρόνες του κέντρου να χαίρουν αμφιθεατρικής διάταξης σταδίου. Εντυπωσιακή και η τεχνική υποστήριξη της αίθουσας, με λαμπερή ψηφιακή προβολή χωρίς ίχνος από τεχνουργήματα (παρά το τεράστιο μέγεθος της οθόνης), και ήχος Dolby Digital υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς, εδώ και κάποια χρόνια, η αίθουσα 7 έχει πάψει να υποστηρίζει προβολές 3D. Όμως, το φθινόπωρο του 2017, εγένετο Sphera. Η Ελλάδα αποκτά την πρώτη premium κινηματογραφική αίθουσα, πατέντα του γαλλικού κολοσσού ψηφιακής τεχνολογίας Ymagis, με διεθνή παρουσία σε 24 χώρες του κόσμου. Η Ymagis δεν ήταν άγνωστη στη Village, καθώς σε εκείνη είχε αναθέσει δύο χρόνια νωρίτερα την εγκατάσταση του συστήματος Dolby Atmos σε τέσσερις από τις αίθουσές της (Mall, Ρέντη, Άγιο Δημήτριο, Θεσσαλονίκη), ενώ με δική της ευθύνη είχε γίνει η ψηφιοποίηση των συστημάτων προβολής όλων των αιθουσών της. Η παλιά VMax όπως την ξέραμε ξηλώθηκε ολοκληρωτικά και έχουν μείνει μόνο οι τοίχοι, οι έξοδοι του κλιματιστικού και το πάτωμα. Η 270 τ.μ. οθόνη φυσικά και βρίσκεται κυρίαρχη στη θέση της, μέσα στο μαύρο τοπίο της αίθουσας (απαραίτητο για την απρόσκοπτη παρακολούθηση της ταινίας, αφού τίποτα δεν πρέπει να αποσπά το μάτι). Μαύροι τοίχοι, μαύρη οροφή και μαύρες δερμάτινες πολυθρόνες, με τεράστια άπλα και άνεση αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη αίθουσα. Το μέγεθος από τις νέες πολυθρόνες φανταστείτε ότι ευθύνεται και για τη μείωση των θέσεων σε 661 σε σχέση με την παλιά διάταξη (είχε περίπου 800). Η "μαυρίλα" όμως δεν είναι ορατή προτού αρχίσει η ταινία, γιατί εκεί αναλαμβάνει δράση ο νέος ambient κρυφός led φωτισμός ο οποίος, σε συνδυασμό με την προβολή του λογότυπου "Sphera" στην οθόνη κάνει την αίθουσα να πάλλεται με όμορφες και εντυπωσιακές κυματιστές κινήσεις. Το ambi light συνοδεύει και το πρώτο μέρος της προβολής, "μιμούμενο" την κίνηση και τα χρώματα των διαφημίσεων και των trailer επάνω στους πλαϊνούς τοίχους. Πλάκα έχει. Από τεχνικής άποψης, η Sphera έχει όλα τα καλά του Θεού: 4K ψηφιακή προβολή ταυτόχρονα από 2 προτζέκτορες για πλήρη ανάλυση και στο τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό της οθόνης, τεχνολογία επεξεργασίας χρωμάτων Eclair Color HDR, ενώ φυσικά υποστηρίζει και προβολή 3D. Ο ήχος τώρα είναι εξίσου επουράνιος... κυριολεκτικά, όμως, αφού τα ηχεία οροφής αναλαμβάνουν δράση στις προβολές ταινιών με μίξη Dolby Atmos, ενώ η ειδική επιφάνεια στους τοίχους, σε συνδυασμό με τα ολοκαίνουργια ηχεία μπροστά και πίσω από την οθόνη εγγυώνται τον πιο κρυστάλλινο ήχο που έχετε ακούσει, ικανό να αποδώσει με εξαιρετική καθαρότητα και το φτερούγισμα μιας μύγας ή το τρίξιμο του ξύλου, την ίδια στιγμή που όταν ξυπνάει το subwoofer δονείσαι σύγκορμα. Η αίθουσα 7 είναι η μοναδική που συνδυάζει 3D εικόνα με Dolby Atmos ήχο.

 Από την αριστερή πλευρά των κυλιόμενων που οδηγούν από το φουαγέ στους κινηματογράφους βρίσκονται οι αίθουσες 8 έως 12, με την 8 να βρίσκεται αμέσως μόλις κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον διάδρομο. Μεσαίου μεγέθους, αλλά με μεγάλη οθόνη, η 8 έχει όλα τα χαρακτηριστικά των υπολοίπων mainstream αιθουσών τόσο σε διακόσμηση όσο και σε πολυθρόνες, που βρίσκονται τοποθετημένες αμφιθεατρικά σε 3 μπλοκ, με δύο κάθετους διαδρόμους μεταξύ τους. Η προβολή ψηφιακή και λαμπερή, ο ήχος Dolby Digital με βαθιά, βροντερά μπάσα, με το RealD 3D σύστημα να εντυπωσιάζει επάνω στη μεγάλη οθόνη που μασκάρει σε σινεμασκόπ. Η αίθουσα 8 υποστηρίζει και προβολή HFR 3D.

Δίπλα της, η αίθουσα 9 είναι από τις μικρές, με αμφιθεατρική μονομπλόκ διάταξη των ροδί -πλέον- θέσεων με την ανακλινόμενη πλάτη. Ψηφιακή προβολή χωρίς τεχνουργήματα φωτίζει τη wall-to-wall οθόνη τετράγωνη οθόνη που μασκάρει στο σινεμασκόπ, ενώ ο Dolby Digital ήχος ακούγεται ισχυρός, κυκλωτικός και με ισχυρά μπάσα.

Η αίθουσα 10 είναι από τις μεγάλες, με τα καθίσματα να βρίσκονται σε αμφιθεατρική κλίση σε τρία μπλοκ με δύο κάθετους διαδρόμους. Το χρώμα στις πολυθρόνες έχει αντικατασταθεί από το νέο ροδί, ενώ συναντάμε και τη νέα μοκέτα στο πάτωμα με καρώ μοτίβο. Η προβολή είναι ψηφιακή και λαμπερή στη μεγάλου μεγέθους "τετράγωνη" οθόνη που μασκάρει σε σινεμασκόπ και ο ήχος Dolby Digital, ισχυρός, με δύναμη στα περιφερειακά και έντονα μπάσα.

Η αίθουσα 11 βρίσκεται φυσικά στο τέλος σχεδόν του διαδρόμου. Μικρή σε διαστάσεις και αυτή, με μονομπλόκ καθίσματα σε διάταξη σταδίου και standard διακόσμηση με τις άλλες mainstream αίθουσες, προσφέρει ψηφιακή προβολή υψηλού επιπέδου και πολυκάναλο ήχο Dolby Digital με δυναμική και εξαιρετική ακουστική χωρίς παραμορφώσεις.

Village @ The Mall



Πρόγραμμα εβδομάδας 16/11/2017 για την ταινία "justice League" -Διανομή: Tanweer


Πρόγραμμα εβδομάδας 15/2/2018 για την ταινία "Black Panther" -Διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 29/3/2018 για την ταινία "Ready Player One" -Διανομή: Tanweer


Πρόγραμμα εβδομάδας 16/8/2018 για την ταινία "Mile 22" -Διανομή: Odeon-Audio Visual Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 23/8/2018 για την ταινία "Meg: Ο κυρίαρχος του βυθού" -Διανομή: Tanweer


Πρόγραμμα εβδομάδας 30/8/2018 για την ταινία "Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση" -Διανομή: Odeon


Πρόγραμμα εβδομάδας 6/9/2018 για τις ταινίες "Κρίστοφερ και Γουίνυ" -Διανομή: Feelgood Entertainment και "Η καλόγρια" -Διανομή: Tanweer


Πρόγραμμα εβδομάδας 11/10/2018 για την ταινία "Venom" -Διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 13/12/2018 για την ταινία "Aquaman" -Διανομή: Tanweer


Πρόγραμμα εβδομάδας 17/1/2019 για τις ταινίες "Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού", "Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει" και "Glass" -Διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 14/2/2019 για τις ταινίες "Η ευνοούμενη" και "Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης" -Διανομή: Odeon


Πρόγραμμα εβδομάδας 7/3/2019 για την ταινία "Captain Marvel" -Διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 28/3/2019 για την ταινία "Ντάμπο" -Διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 4/4/2019 για τις ταινίες "Shazam!" -Διανομή: Tanweer
και "Νεκρωταφίο ζώων" -Διανομή: Odeon


Πρόγραμμα εβδομάδας 18/4/2019 από την ταινία "Εκδικητές: Η τελευταία πράξη" -διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 23/5/2019 από την ταινία "John Wick: Κεφάλαιο 3" -διανομή: Σπέντζος Φιλμ



Πρόγραμμα εβδομάδας 6/6/2019 για την ταινία "X-Men: O Μαύρος Φοίνικας" -Διανομή: Odeon


Πρόγραμμα εβδομάδας 25/7/2019 από την ταινία "Ο βασιλιάς των λιονταριών" -Διανομή: Feelgood Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 14/11/2019 από τις ταινίες "Κόντρα σε όλα" -διανομή: Odeon & "Last Christmas"- διανομή: Tulip Entertainment


Πρόγραμμα εβδομάδας 12/9/2019 από την ταινία "Το Αυτό: Κεφάλαιο 2" -διανομή: Tanweer


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)