Grease live! (2016)


Τηλεοπτική διασκευή του cult μιούζικαλ από την Paramount, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το Fox που μπήκε και αυτό δυναμικά στον χορό των ζωντανών τηλεοπτικών μουσικών events. 

Σε σκηνοθεσία των Τόμας Κάιλ και Άλεξ Ρατζίνσκι, το Γκρηζ ήταν μια παραγωγή επικών διαστάσεων για την οποία χρησιμοποιήθηκαν δύο πλατώ των στούντιο της Warner καθώς και οι εξωτερικοί του χώροι. Στη συγκεκριμένη παραγωγή ενσωματώθηκαν τα τραγούδια τόσο από την πρωτότυπη θεατρική εκδοχή του 1971 όσο και από την κινηματογραφική διασκευή του 1978, κάποια εκ των οποίων με ελαφρώς παραλλαγμάνες ενορχηστρώσεις. Με μια σκηνοθετική ματιά που αναδείκνευε τον στουντιακό/θεατρικό χαρακτήρα του έργου, ένα πολυάριθμο καστ ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών (του οποίου ηγούνταν ο Άαρον Τβάιτ του Graceland, η Τζούλιαν Χιου και η Βανέσσα Χάτζενς) αλώνιζαν το τεράστιο πλατώ και μετέφεραν με επιτυχία την ατμόσφαιρα γιορτής και ευθυμίας του αγαπημένου μιούζικαλ. Μπορεί να είχε θεματάκια στα φωνητικά του ορισμένες φορές, αλλά το σύνολο δεν έπαυε να εντυπωσιάζει.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις μουσικές ταινίες, θα βρείτε το αρχείο κειμένων του Cinemano, εδώ. Για περισσότερες μαγνητοσκοπημένες παραστάσεις, κλικ εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)