Dirty grandpa (2016)


Ελληνικός τίτλος: Άτακτος παππούς

Κωμωδία της Lionsgate, σε σκηνοθεσία Νταν Μέηζερ, με τους Ζακ Έφρον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζόυ Ντατς, Ώμπρεϋ Πλάζα, Τζέησον Μαντζούκας, Ντέρμοτ Μαλρόνυ. 

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, ο καθ' όλα αξιοπρεπής και συντηρητικούρας Τζέησον εξαναγκάζεται από τον παππού του να τον συνοδεύσει σε ένα ταξίδι στη Φλόριντα, καθώς ο ίδιος δεν είναι σε θέση να οδηγήσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της καταναγκαστικής "συμβίωσης", ο νεαρός εγγονός του θα μπορέσει να αναθεωρήσει δια της βίας όλη του τη ζωή. 

Έχει πλάκα να βλέπεις τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να τσαλακώνει μέχρι ξεφτίλας την εικόνα του και να συνειδητοποιείς πως ένας ηθοποιός τού βεληνεκούς του δεν έχει ίχνος κόμπλεξ και αυτολογοκρισίας ή πιο απλά δεν μπορεί να πει όχι σε μια παχυλή αμοιβή. Καλή η ιδέα, η εκτέλεση όμως είναι χοντροκομμένη, με πλάκες επιπέδου φοιτητικής εκδρομής τραβηγμένες από τα μαλλιά (και όχι μόνο). Αναμφισβήτητα γελάς σε κάποιες φάσεις (ή και σε περισσότερες, γούστα είναι αυτά), αλλά όλο μαζί θυμίζει ρηχή σεξοκωμωδία σαν αυτές των '80s, με μπόλικο γυμνό από τον Ζακ Έφρον. Αλλά, αν δεν είσαι στο ηλικιακό target group των 15-16 ετών, πόσες φορές να γελάσεις με τα αστεία για το αν την έχει πιο μεγάλη ο παππούς ή ο εγγονός;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Disorder (2024)

Αρραβωνιάσματα (1950) (Α/Μ)

O τελευταίος πειρασμός (1964) (Α/Μ)

Les amours d'Anaïs (2021)

Κινηματογράφοι- Village @ The Mall (Αίθουσες 1-11)