Bad Santa 2 (2016)


Ελληνικός τίτλος: Ο Άι Βασίλης είναι πολλή λέρα

Κωμωδία της Miramax, σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουώτερς, με τους Μπίλλυ Μπομπ Θόρντον, Κάθυ Μπέητς, Μπίλλυ Κοξ, Κριστίνα Χέντρικς, Μπρετ Κέλλυ. 

Κάμποσα χρόνια έχουν περάσει από τις περιπέτειες αυτού του αλκοολικού και χυδαίου Άι Βασίλη/απατεώνα/διαρρήκτη, χωρίς όμως να έχει βάλει μυαλό στο παραμικρό. Έτσι, δεν είναι απορίας άξιο πώς όταν εμφανίζεται μπροστά του ο αποφυλακισμένος Μάρκους, το μαύρο ξωτικό του, και του προτείνει να επαναλάβουν το κόλπο για να ληστέψουν μια μεγάλη φιλανθρωπική οργάνωση, εκείνος δέχεται. Αυτό που αγνοεί είναι πως εγκέφαλος του κόλπου είναι η μητέρα του. 

Κι εδώ τελειώνει όλη η πλάκα, καθώς η συνέχεια μιας ούτως ή άλλως μέτριας ταινίας όχι μόνο δεν κατορθώνει να επαναλάβει τη -χοντρή- πλάκα της πρώτης, αλλά ίσα-ίσα είναι πιο άνευρη και χωρίς καν το στοιχείο της έκπληξης. Η παρουσία της Κάθυ Μπέητς στον ρόλο της μητέρας του πρωταγωνιστή θα μπορούσε να είχε τα θετικά της, αν υπήρχε και σενάριο για να τη βοηθήσει, πέρα των όποιων αυτοσχεδιασμών της.

Για περισσότερες κριτικές ταινιών και παρουσιάσεις κινηματογραφικών αιθουσών, ακολουθήστε μας στο Facebook στη σελίδα Cinemano.

Αν αγαπάτε τις ταινίες και τις σειρές Made in Christmas, θα βρείτε κείμενα και κριτικές από το αρχείο του Cinemano, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Θέατρο - Έρωτας-Κόκκινο Φιλί -Κεφάλαιο ΙΙΙ (2024)