Summer villa (2016)



Αισθηματική τηλεταινία της Marvista γυρισμένη για το δίκτυο του Hallmark, σε σκηνοθεσία Πατ Κίλυ, με τους Χίλαρυ Μπάρτον, Βίκτορ Γουέμπστερ, Εμόρφια Μαργαρίτη, Τζόζεφ Μπέλροουζ. 

Μια συγγραφέας που ζει μόνη της με την έφηβη κόρη της, δείχνει να μην μπορεί να γράψει ούτε μισή σελίδα για το νέο της βιβλίο. Στρεσαρισμένη, κουρασμένη και πηγμένη στη ρουτίνα, δέχεται την πρόταση μιας φίλης της να κάνει διακοπές στη Γαλλία, στο οικογενειακό τους εξοχικό. Η μικρή γκρινιάζει με το που φτάνουν εκεί, καθώς το σπίτι βρίσκεται στη μέση του πουθενά, χωρίς καν καλό σήμα στο κινητό. Μόνο που τις περιμένει ακόμα μία έκπληξη: ο αδελφός της φίλης της, ένας διάσημος από την τηλεόραση σεφ, βρίσκεται επίσης στο εξοχικό για να ξεπεράσει μια κακή κριτική που του κόστισε τη φήμη του εστιατορίου του. 

Τυπικό δείγμα αισθηματικής τηλεταινίας του συγκεκριμένου δικτύου, που παρ' όλα αυτά λειτουργεί μέχρι τέλους, παρά τις συμβάσεις και τις αναμενόμενες ερμηνείες, ακόμα και παρά το γεγονός πως γνωρίζεις το τέλος από τα πρώτα πέντε λεπτά. Άλλωστε εκεί βρίσκεται η επιτυχία αυτών των τηλεφίλμ, στο ότι κατά τη διάρκειά τους συμβαίνουν αυτά ακριβώς που θέλεις να συμβούν. Κι αυτό δεν είναι πάντοτε κακό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)