A puppy for Christmas (2016)


Χριστουγεννιάτικη τηλεταινία της MarVista, σε σκηνοθεσία Τζάστιν Τζ. Ντυκ και Μάυλς Μίλνε, με τους Σίντυ Μπάσμπυ, Γκρέυστον Χολτ, Κρίστοφερ Ράσελ, Άλισον Πράις. 

Η Νοέλ ήθελε από μικρή να αποκτήσει ένα σκυλάκι, αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν τον το κατόρθωσε ποτέ. Όταν τελικά το αποφασίζει, η ζωή της μοιάζει να γυρίζει τούμπα. Το αγόρι της που είναι αλλεργικό στα σκυλιά, το χρησιμοποιεί ως αφορμή για να της ανακοινώσει πως η σχέση τους προχωρά πιο γρήγορα από όσο ο ίδιος θα ήθελε, ενώ αντιμετωπίζει και κάποια ζόρια στο περιοδικό όπου εργάζεται αφού α) απαγορεύονται εκεί τα κατοικίδια και β) με όλα όσα συμβαίνουν, έχει μείνει πολύ πίσω το άρθρο που είχε υποσχεθεί να παραδώσει. Όταν ένας συνάδελφός της τής προτείνει να περάσει λίγες μέρες των Χριστουγέννων στην πόλη του, τότε ίσως τα πράγματα στη ζωή της να αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. 

Ως γνωστόν, για να πετύχει μια χριστουγεννιάτικη τηλεταινία, χρειάζονται πολλά στολίδια, χιόνι, όμορφοι πρωταγωνιστές και πρίγκιπες. Αν δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πρίγκιπες, επιστρατεύουμε κουταβάκια. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Θέατρο - Ρουά ματ (2024)

Fourmi (2019)

Θέατρο - The Big Game (2024)

Θέατρο - Τζούλια (2024)

Το αγοροκόριτσο (1959) (Α/Μ)